Chiar dacă au ajuns pentru a treia oară în fața actelor de divorț, cei doi se pare că s-au împăcat, lucru ce a înfuriat-o la culme pe rusoaică.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care, după ce au ajuns în fața notarului pentru a semna actele de divorț, s-au afișat din nou împreună.

Cu toate că afaceristul a încercat să nege relația cu rusoaica Daria Radionova, postările similare pe care cei doi le făceau pe rețelele de socializare i-a dat de gol. Așa se face că momentul în care Alex Bodi a decis să se întoarcă la Bianca Drăgușanu a enervat-o la culme pe Daria Radionova, care a fost supărată și i-a reproșat lui Alex Bodi faptul că renunță la ea pentru o femeie fără demnitate, scrie impact.ro.

„Daria este foarte dezamăgită de gestul lui Alex. Ea credea că între ei se va lega o frumoasă poveste de dragoste. I-a reproșat că preferă o femeie fără demnitate (n.r: Bianca) în locul ei. În mod cert nu se aștepta. Era convinsă că a pus mâna pe Alex”, au declarat apropiații celor doi, scrie cancan.ro.

După ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au semnat actele de divorț, au decis să-și mai dea o șansă. Afaceristul a mărturisit că trebuie să-și recâștige încrederea reciproc unul în altul și nu se grăbesc deloc. Mai mult, Alex Bodi a punctat faptul că amândoi încearcă să repare ceea ce au distrus în ultima perioadă.

„Primul pas a fost să ajung în țară și să îmi asum anumite lucruri. Pe parcurs voi avea grijă la ce voi face ca lucrurile să decurgă într-un mod frumos. Acum încercăm să lăsăm lucrurile care ne afectează și care nu ne ajută deloc să avansăm și vrem să construim pe alți piloni, să ne câștigăm încrederea. Deocamdată suntem divorțați pentru că întâlnirea pe 10 martie a fost a doua înfățișare.

Nu am vorbit despre căsătorie, trebuie să le luăm treptat. Ea a zis că mă susține și mă sprijină, ca să lăsăm toate tensiunile și nemulțumirile. Am spus că îmi pare rău de ieșirile, acuzațiile și discuțiile pe care le-am făcut, și o să încercăm să reparăm lucrurile”, a spus Alex Bodi, imediat după împăcarea cu Bianca.