Telefonul mobil care se poartă la mână, noua modă în lume

Telefonul mobil care se poartă la mână, noua modă în lume Telefon mobil. Sursa foto: Instagram

După telefonul mobil care proiectează imaginile în palmă, o nouă invenție ajunge pe piață. Motorola a prezentat conceptul unui telefon care se poartă atașat la mână.

Motorola aduce pe piață un prototip de telefon care poate fi purtat la mână. Pentru crearea acestui dispozitiv unic, compania a folosit o tehnologie nouă, care permite îndoirea ecranului.

Motorola a creat un telefon care se poartă atașat la mână

Aflată într-o continuă competiție cu Samsung, compania Motorola vine cu un concept nou în tehnologie, redefinind acest dispozitiv utilizat de milioane de oameni. Astfel, specialiștii acestui brand au brevetat deja noul model.

Noul telefon are o carcasă flexibilă, care se îndoaie cu tot cu ecran. Smartphone-ul criticat deja de mulți specialiști din domeniul tehnologiei, a fost creat cu scopul de a putea fi purtat atașat la nivelul încheieturii mâinii.

Ne puteți urmări și pe Google News
Telefon Motorola

Telefon mobil. Sursa foto: Instagram

Un model similar a fost brevetat de TLC

Motorola nu este prima companie care pune bazele unui astfel de concept. TCL a brevetat un model cu aspect similar încă din anul 2019. Inițiatorii noului model au făcut o demonstrație, arătând cum telefonul se poate îndoi în jurul mâini, fiind purtat asemenea unui ceas.

Conform experților în tehnologie, interfața grafică se adaptează în funcție de modul în care telefonul este îndoit.  Astfel, în momentul în care este pus la mână, aplicațiile apar în partea de sus a ecranului.

Motorola

Motorola. Sursa foto: Instagram

Telefon care proiectează imaginile în palmă, ghidat de AI

La finalul anului trecut, un alt dispozitiv de comunicare similar a fost lansat pe piață. Telefonul Humane, ghidat de Inteligența Artificială, a fost creat de câțiva foștj angajați ai gigantului Apple. Imran Chaudhri și Bethany Bongiorno, soț și soție, sunt cei cofondatorii startup-ului care a creat noul telefon.

,,Scopul nostru la Humane este să construim pentru lumea nu așa cum există astăzi, ci așa cum ar putea fi mâine; un loc în care putem aduce puterea completă a inteligenței artificiale oriunde și să o integrăm în mod transparent în viața noastră de zi cu zi", au explicat dezvoltatorii.

Telefonul viitorului poate proiecta imaginile în palmă, iar utilizatorul nu îl poate pierde, având în vedere că are o tehnologie care permite găsirea lui imediată.