Evenimentul Zilei > Horoscop > Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Cauţi în toate direcţiile, te concentrezi cât poţi, dar soluţia problemelor cu care te confrunţi este încă departe. Încearcă mereu, schimbă metoda, pentru că pierzi când nu mai încerci!

21 ianuarie

 

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 21 ianuarie s-au născut Benny Hill, Placido Domingo, Telly Savalas, Jack Nicklaus, Paul Scofield, Christian Dior, Gena Devis, Petru Creţia, Silvian Iosifescu.

În „Kalendar” nimic, iar în calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii Maxim Mărturisitorul, Neofit, Evghenie, Candid, Valerian şi Achila.

 

Evenimentul Zilei” din 21 ianuarie… dar să o luăm în ordine, aşa cum le-am găsit, pe ele, evenimentele, în „Book of Days”!

În 1846 pe 21 ianuarie apărea prima ediţie a prestigiosului „Daily News” editat de Charles Dickens. Ce timpuri, ce ziare, ce jurnalişti, mon cher!

În 1907, tot pe 21 ianuarie şi tot în Marea Britanie, taxiurile au fost recunoscute în mod oficial.

În 1911, pe 21 ianuarie, de data aceasta pe bătrânul continent, la Monte Carlo începe primul „Rally”. Învingătorul, o săptămână mai târziua, pe 28 ianuarie, a fost Henri Rougier.

 

În 1937, tot pe 21 ianuarie, Marcel Boulestin devine primul bucătar realizator al emisiunii, la BBC TV, „Cook’s Night Out”. Deci, emisiunile cu bucătari au o lungă și vastă experienţă.

În 1954, tot pe 21 ianuarie, cea mai iubitore de pace țară din istorie, SUA, lansează la apă primul submarin atomic dotat cu rachete nucleare. Nu se știe de ce, a fost botezat ”Nautilus”. La fel, nu se știe dacă pe căpitan îl chema ”Nemo”!

În 1976, pe 21 ianuarie, are loc zborul de inaugurare a splendidului supersonic de pasageri „Concorde”. Un avion British Airways pleacă de la Londra la Bahrain şi un Air France pleacă pe cursa Paris- Rio de Janeiro. Amândouă au decolat simultan, la ora 11:40 GMT. Regret multe lucruri în viaţă. Unul dintre ele este că nu mi-am permis să cumpăr un bilet pe „Concorde”! Sursă: Book of Days, pag. 40.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE