Evenimentul Zilei > Actualitate > Taximetrist agresat de client. Meseria devine din ce în ce mai periculoasă
Taximetrist agresat de client. Meseria devine din ce în ce mai periculoasă

Taximetrist agresat de client. Meseria devine din ce în ce mai periculoasă

Al doilea taximterist a fost atacat, într-un timp relativ scurt, la Timișoara. S-a întâmplat noaptea trecută, în centrul orașului, și nu este primul incident de acest fel din ultima perioadă.

Cu aproximativ o lună în urmă, un alt șofer de taxi a fost atacat, pe Calea Girocului, fiind înjunghiat de mai multe ori de un bărbat care voia să-l jefuiască.

Joi seară în zona Parcului Rozelor din Timișoara, în momentul în care a ajuns la destinația solicitată de client, șoferul unui taxi a fost agresat chiar de acesta. Potrivit declarațiilor taximteristului, clientul era un tânăr îmbrăcat în negru care, când a ajuns la destinație, în loc să plătească, l-a îmnjurat pe șofer apoi l-a lovit cu un obiect metalic. Taximetristul a apucat să riposteze, astfel că s-a ales doar cu niște zgârieturi, însă clientul a reușit să fugă, fără să plătească.

Meseria de taximetrist devine din ce în ce mai periculoasă. Amintim că anul trecut un bărbat care era șofer d etaxi a fost omorât de doi adolescenți care aveau nevoie de bani ca să fugă de acasă.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.