„A fost un turneu foarte bun pentru mine. Nu am început foarte bine, cu o accidentare la gleznă, dar am vrut să dau tot ce pot în fiecare meci şi am făcut asta. Sunt fericită că am putut juca din nou o finală de Mare Şlem.

Bineînţeles, sunt tristă, nu am putut câştiga azi, Caroline a fost mai bună decât mine, dar cu siguranţă voi lupta, am mulţi ani în faţă şi sper că voi avea o nouă şansă ca aceasta de azi”, a declarat Halep după finala pierdută în trei seturi în faţa danezei Caroline Wozniacki. 

Totodată, tatăl sportivei, Stere Halep a comentat și el meciul greu pe care l-a disputat fiica sa sâmbătă la Melbourne. „A fost un meci dramatic, dar frumos. Îi multumesc mult Domnului Dumnezeu că Simona e sănătoasa, că meciuri și turnee vor fi foarte multe în tot timpul anului. Și e timp să câștige și un Grand Slam, chiar și două. Wozniacki a avut mai mult noroc astăzi.

BREAKING NEWS. Simona Halep A PIERDUT DRAMATIC finala de la Australian Open. Românca a luptat EROIC în meciul cu Wozniacki

Bravo ei, o felicit, pentru că și ea de multi ani se chinuie să câștige un Grand Slam. Dacă a învins-o pe Simona inseamnă că a meritat acest trofeu.  Am vorbit cu Simona în această perioadă, sigur. I-am spus să joace de plăcere ca să poată să termine meciul cum trebuie și să fie sănătoasă Simonei i-a dat de furcă glezna accidentata și astăzi, ca pe tot parcursul turneului. Într-o săptămână, 10 zile, în maximj două săptămâni își va reveni complet cu glezna.  Cu siguranță Simona, va reuși să câștige. Sperăm să fie bine din punct de vedere fizic și atunci totul va decurge frumos. Roland Garosul este turneul ei preferat, jocul pe zgură”, a spus tatăl Simonei Halep pentru Evenimentul Zilei. 

Halep s-a resemnat după finala pierdută la Melbourne: „Poate a patra oară va fi cu noroc”