Evenimentul Zilei > Politica > Călin Popescu Tăriceanu, ATAC DUR la adresa președintelui IOHANNIS: „Face gafe după gafe. Președintele are nevoie de un GUVERN-MARIONETĂ, ca și în momentul de față!”
Călin Popescu Tăriceanu, ATAC DUR la adresa președintelui IOHANNIS: „Face gafe după gafe. Președintele are nevoie de un GUVERN-MARIONETĂ, ca și în momentul de față!”

Călin Popescu Tăriceanu, ATAC DUR la adresa președintelui IOHANNIS: „Face gafe după gafe. Președintele are nevoie de un GUVERN-MARIONETĂ, ca și în momentul de față!”

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, invitat la Romania TV, a vorbit despre discursul președintelui Iohannis în fața manifestanților veniți la comemorarea a un an de la tragedia din Colectiv. Tăriceanu îi aduce critici dure lui Klaus Iohannis, comentând în special pe marginea anunțului său potrivit căruia urmează o măturare a clasei politice.
  • Locul în care să faci astfel de declarații este total nepotrivit. Denotă o lipsă de respect pentru cei ce îndură suferințe cumplite.
  • Am observat că în ultima vreme președintele face gafă după gafe. Cred că vrea să ne arate câte gafe poate face într-o săptămână.
  • L-am auzit din nou vorbind deespre lucrurile care s-au schimbat în România. Într-adevăr, avem acum un guvern neligitim, impus de președinte. Vedem un guvern incompetent, cum nu a avut România din 1990 până astăzi. Am crezut că vom excela în agricultură și pe zona fondurilor europene. Situația este dezastruoasă în ambele ministere.
  • Care este schimbarea adusă de președinte? Sunt convins că românii s-au săturat de această harababură.
  • Foarte mulți dintre cei care l-au votat pe președintele Iohannis, regretă acum.
  • Într-un an, Guvernul nu a aflat care au fost cauzele ce au dus la incendiul din Colectiv. Nu au făcut nimic pentru ca o astfel de tragedie să nu se mai repete. 
  • Este grav că avem un președinte care nu înțelege esența statului de drept. Nu înțelege regulile de bază ale democrației.
  • Iohannis are nevoie de un guvern-marionetă, ca și în momentul de față.