Evenimentul Zilei > Social > Țăndărică … la un leu!
Țăndărică … la un leu!

Țăndărică … la un leu!

Copii, părinți, bunici pasionați de teatru aveți ocazia să participați la toate spectacolele Teatrului Țăndărică din această vară. Un bilet costă doar un leu!

Teatrul Ţăndărică dă startul celei de-a V-a ediții a Stagiunii de vară „Teatru, stradă și copil”, care se va desfăşura în perioada 14 aprilie – 11 septembrie 2016, sub egida proiectului „Țăndărică pentru toți”.

La 5 ani după ce Teatrul Țăndărică a început să-și spună poveștile în cele mai importante parcuri din capitală, și-a dorit ca anul acesta, poveștile sale să fie auzite de și mai mulți copii.Scopul acestui proiect este acela de a duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunată a basmelor, precum şi de a le facilita întâlnirea cu teatrul şi cu diverse activităţi creative. Să fie clar: la toate spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Țăndărică „prețul biletului va fi de 1 leu, atât pentru copii cât și pentru oameni mari. Spectacolele prezentate sunt cele din repertoriul actual al teatrului”, ne-a spus Raluca Tulbure, secretarul literar al teatrului.

Iată câteva dintre spectacolele care se vor juca la cort: „Albă ca Zăpada”, „Alice în Țara Minunilor”, „Capra cu trei iezi”, „Cartea junglei”, „Cei trei purceluși”, „Eu, Oblio” și așa mai departe.

„Prezența copiilor la evenimentele culturale este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a lor, așa că, ne-am dorit ca anul acesta, în Stagiunea de Vară, cât mai mulți copii să se bucure de povești frumoase, la un preț simbolic”, spune Călin Mocanu, directorul Teatrului Țăndărică.În această ediție, Teatrul Itinerant Țăndarică se va afla în parcurile: Sebastian (14 aprilie – 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai-15 iunie), Herăstrău (25 iunie- 14 iulie), Crângași (30 august – 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru şi diverse activităţi artistice dedicate celor mici.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.