Evenimentul Zilei > Politica > Tânără SALVATĂ cu elicopterul SMURD. ce s-a întâmplat
Tânără SALVATĂ cu elicopterul SMURD. ce s-a întâmplat

Tânără SALVATĂ cu elicopterul SMURD. ce s-a întâmplat

A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD pentru a salva trei tineri pe care un moment de neatenție putea sa îi coste viața.

Cei trei se deplasau spre Reșița în această dimineață, iar pe raza localității Honorici, șoferul a pierdut controlul volanului mașinii și a ajuns cu autoturismul într-un șanț de pe marginea drumului.

Impactul a fost violent.  Doi pasageri au necesitat îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat imediat mai multe ambulanțe, un echipaj de pompieri, dar și unul al poliției rutiere. „Conducătorul auto de 23 de ani din Șanovița a pierdut controlul autoturismului și a ieșit cu acesta într-un șanț. Doi pasageri au fost duși la spital pentru investigații. Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru Redeșteptarea Ionuț Bocancea, purtător de cuvânt IPJ Timiș.
Din cauza rănilor suferite la cap, una dintre pasagerele din mașină, o tânără de 18 ani a fost dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara cu un elicopter SMURD, care a preluat-o de pe stadionul municipal din Lugoj. (Sursa foto: Redesteptarea)

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News