Evenimentul Zilei > Actualitate > Tânără dispărută de acasă. Tatăl face un apel disperat pentru oricine poate da informații
Tânără dispărută de acasă. Tatăl face un apel disperat pentru oricine poate da informații

Tânără dispărută de acasă. Tatăl face un apel disperat pentru oricine poate da informații

O tânără de 19 ani a fost dată în urmărire națională, după ce a dispărut de acasă în urmă cu o lună, familia fiind de părere că aceasta a fost răpită.

Andreea Nadia Tantu a fost văzută ultima dată pe 12 februarie, iar tatăl fetei, care crede că fata a fost răpită, a făcut apel la poliție.

Ea a plecat de acasă pentru a se întâlni cu un băiat iar polițiștii au descoperit că telefonul fetei s-a aflat pentru o perioadă la el, apoi l-a vândut.

Tânara are aproximativ 1,60 m, 47 de kilograme, pãr brunet, drept si lung, construcție atleticã, ochi cãprui. Ca semn distinct, tânãra are o cicatrice în urma unei operatii de apendicitã. La data disparitiei era îmbcãcatã cu o geacã de tercot de culoare bleumarin, cu glugã cu puf de culoare roz, pantaloni bleumarin si ghete pânã la gleznã, din piele de culoare neagrã. A fost vãzutã ultima oarã la data de 12.02.2018, scrie vremeanoua.ro.

„Fata a plecat de acasã pentru cã a sunat-o un prieten de-al ei, ca sã se întâlneascã cu el. Si nu am mai dat de ea. N-am mai auzit-o, n-am mai vãzut-o. Nu s-a mai întors. În schimb, am gãsit telefonul fetei, un Iphone de 2.000 de lei cel putin, la prietenul cu care s-a întâlnit. De fapt, nu la el, ci la un alt tip din Bârlad, care l-a cumpãrat de la el, cu 550 de lei! Telefonul are aplicatie prin care poate fi gãsit si dacã nu stii parola la aplicatia respectivã, nu poti folosi telefonul. 

Omul care l-a cumpãrat, a vãzut numele meu pe telefon si a realizat cã acel telefon este suspect. M-a chemat si mi-a zis de unde l-a cumpãrat: de la prietenul fetei, cel care a chemat-o si a vãzut-o ultimul. Când l-am întrebat de unde are telefonul, ne-a zis cã fata i l-a dat lui în contul unei datorii! Dacã nici asta nu este suspect! Nu stiu ce-a declarat la politie, dar este foarte suspect. Vã rog, dacã puteti, scrieti ca sã ne contacteze cine stie ceva de fata mea. O fi ea majorã, are 19 ani, dar numai cine nu-i pãrinte nu stie cã poate sã aibã si 50 de ani, tot copilul tãu este si te îngrijorezi când pãteste ceva”, a spus Ioan Tantu, tatăl fetei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: