Evenimentul Zilei > Social > Tânăr din Arad prins de polițiștii rutieri cu o viteză uluitoare pe un drum județean. Ce amendă a încasat
Tânăr din Arad prins de polițiștii rutieri cu o viteză uluitoare pe un drum județean. Ce amendă a încasat

Tânăr din Arad prins de polițiștii rutieri cu o viteză uluitoare pe un drum județean. Ce amendă a încasat

Aventurile rutiere spectaculoase se țin lanț pe șoselele din Transilvania. Un tânăr din județul Arad a fost surprins de polițiștii rutieri conducând cu o viteză de 197 km la oră. Viteza legală în acea poțiune era cu peste 100 km mai mică. Arădeanul a fost amendat cu 2.900 lei, iar polițiștii rutieri au procedat de asemenea la reținerea permisului deconducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Un tânăr din judeţul Arad a fost prins de poliţişti conducând cu viteza de 197 kilometri pe oră pe un drum judeţean, cu 107 kilometri pe oră mai mult decât viteza legală în acel loc, relatează Agerpres . Tânărul este din oraşul arădean Sântana şi are 26 de ani, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Conducea în afara localității cu o viteză de 197 km/h. Arădeanul a fost amendat cu 2.900 lei și i s-a reținut permisul de conducere timp de trei luni

„Conducea un autoturism pe D.J. 792C, în afara localităţii Sântana, cu o viteză de 197 km/h, depăşind viteza legală cu 107 km/h”, precizează IPJ Arad. Arădeanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 2.900 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, mai precizează sursa citată.

Viteza la volan este o constantă pe șoselele transilvane. Evenimentele rutiere grave sau de nedorit soldate cu pierderi materiale și uneori victime umane apar astfel într-un mod inevitabil, deși polițiștii rutieri fac numeroase atenționări și precizări periodic.

Miercuri șoferul unui BMW a pus în pericol viața participanților la trafic în apropierea Sibiului

Miercuri, în apropierea Mărginimii Sibiului proprietarul unui BMW a gonit nebunește și a intrat în depășire la o viteză mare trecând milimetric pe lângă un autoturism care se deplasa cu patru persoane care trebuiau să aibă unul dintre traseele memorabile ale vieții, îndreptându-se la un botez și la o cununie civilă.

Într-o postură ingrată, au fost puși și conducătorii auto din camioane care au fost surprinşi de manevra iresponsabilă, motiv pentru care au oprit imediat după triplare. Persoana care a salvat imaginile și a făcut a postare a lăsat și mesajul:„Are exact profilul autorului unui carnagiu pe şosea”. Un șofer a reușit să posteze imaginile pe pagina sa de socializare adăugând următorul comentariu: „Poate-l vede şi #PoliţiaRomână, are exact profilul autorului unui carnagiu pe şosea. Acum, patru nevinovaţi au scăpat ”la mustaţă”.

IPJ Sibiu a precizat referitor la acest subiect: „Dacă nu e fapta constatată de poliţist în mod direct sau cu aparatura din dotare, nu putem aplica sancțiune”.