Evenimentul Zilei > Actualitate > Suspectul în cazul crimei de la Caracal cercetat și în alt dosar. De ce mai este invinuit
Suspectul în cazul crimei de la Caracal cercetat și în alt dosar. De ce mai este invinuit

Suspectul în cazul crimei de la Caracal cercetat și în alt dosar. De ce mai este invinuit

Gheorghe Dincă, suspectul din cazul fetiţei dispărute la Caracal este cercetat de DIICOT într-un dosar de trafic de persoane. Anunțul a fost făcut vineri de procurorul general Bogdan Licu.

Procurorul general a declarat la  Digi 24 că Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat că a ucis-o pe Alexandra Mihaela Mâceşanu, o adolescentă în vârstă de 15 ani, este cercetat într-un dosar de trafic de persoane, în care este un cerc mai mare de suspecţi.

Licu a afirmat că iniţial cercetarea a fost începută de o altă unitate de Parchet, după care a fost declinată către DIICOT.

Conform lui Bogdan Licu şi dosarul referitor la dispariţia adolescentei de 15 ani ar putea fi preluat tot de DIICOT.

„Mai este un caz al unei fete dispărute, fiind un dosar constituit la DIICOT, şi, în momentul de faţă, analizăm acel dosar, precum şi oportunitatea ca aceste două cauze să fie reunite”, a declarat Bogdan Licu.

În legătură cu fata dispărută la Caracal, procurorul general a explicat că autorităţile puteau interveni la locuinţa bărbatului suspectat de crimă fără a avea o autorizaţie de la un judecător.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: