Evenimentul Zilei > Actualitate > Surprize, surprize la Pro TV? Iată noile emisiuni pe care le pregăteşte postul
Surprize, surprize la Pro TV? Iată noile emisiuni pe care le pregăteşte postul

Surprize, surprize la Pro TV? Iată noile emisiuni pe care le pregăteşte postul

Pro TV vrea să dea lovitura şi testează mai multe variante de show. Printre acestea şi unul pentru serile de sâmbătă.

Pro TV testează varianta unui show pentru serile de sâmbătă. „Constantin Entertainment”, firma care a produs deja pentru Pro TV show-urile „Vine Cheful” și „Lecții de viață”, va produce o probă pentru o emisiune de divertisment de sâmbătă seara, cu emoție, spectacole și “visuri împlinite”, anunță paginademedia.ro.

Pro TV difuzează pe site-ul său și un anunț legat de dorințe și aspirații. „Unde poți găsi fericirea? Exact acolo unde o poți oferi. Știi pe cineva care merită infinit mai mult decât i-a oferit viața? Ajută-l să-și împlinească marele vis!”

Programul ia în calcul un format internațional, cel mai probabil Tonight’s the night, un show BBC. Tonight’s the night este o emisiune difuzată de BBC pentru prima dată în 2009. Este un show în care surprizele au un rol central. Potrivit prezentării de pe site-ul BBC, emisiunea îmbină performanțele unor artiști cunoscuți cu momentele în care oamenii obișnuiți își văd dorințele împlinite.

Vorbește lumea, în curând

Deocamdată, un nou show va începe, în această vară, la PRO TV! Gazdele emisiunii Vorbește lumea își vor uni carisma și simțul umorului pentru a dezbate în timpul săptămânii cele mai fierbinți subiecte și a le aduce telespectatorilor cele mai noi știri mondene.
Emisiunea le va prezenta românilor ce se întâmplă în culisele evenimentelor mondene, dar și informații despre cele mai noi trenduri în modă, ultimele noutăți despre vedetele preferate, sfaturi și trucuri pentru rețete delicioase și sănătoase și cele mai bune tratamente de înfrumusețare.

Nu vor lipsi nici experiențele personale, sfaturile despre cooking, modă, frumusețe și lifestyle. Telespectatorii vor descoperi cum este lumea de dincolo de celebritate și vor afla în direct lucrurile pe care toată lumea le gândește, dar puțini au curajul să le spună cu voce tare.
În show-ul Vorbește lumea, subiecte savuroase despre relații, căsătorii, experiențe de viață sau seducție vor fi prezentate de către gazdele emisiunii, care vor aduce în prim-plan teme considerate de multe ori tabu.