Surpriză pentru Kate Middleton. Regina Camilla s-a ocupat de tot

Surpriză pentru Kate Middleton. Regina Camilla s-a ocupat de tot Kate Middleton. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Kate Middleton este impresionată de urările frumoase pe care le-a primit după ce a anunțat că are cancer. Regina Camilla a spus că soția prințului William le mulțumește celor care o susțin în timpul unui tur al pieței fermierilor din Shrewsbury în această după-amiază, unde peste 2.000 de binevoitori s-au adunat pentru a o vedea.

Kate Middleton, impresionată de sprijinul oamenilor

„Știu că Catherine este încântată de toate urările și de tot sprijinul”, a spus soția regelui Charles. Mai multe fane a lui Kate Middleton i-au dat Camillei scrisori pentru aceasta. „Le voi duce cu grijă și mă voi asigura că ea știe că vin”, le-a spus regina fetițelor din piața fermierilor.

„Am auzit vestea și am vrut să țin afișul în sus pentru a-i arăta dragostea mea lui Kate”, a spus o fetiță. Mama ei, Lucy Waterston, care nu credea că regina nici măcar nu va ajunge să vadă felicitările, a declarat: „A spus că, cu siguranță, îi va trimite dragostea ei”.

william și kate

Sursa: Arhiva EVZ

Urările de bine vin după ce săptămâna trecută prințesa a dezvăluit într-un mesaj video personal că primește „primele etape” ale chimioterapiei preventive. Kate și Regele Charles urmează în prezent amândoi un tratament împotriva cancerului și, prin urmare, au amânat pentru moment orice îndatoriri publice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și Regele Charles a primit urări

Un alt binevoitor din Shrewsbury a trimis astăzi „cele mai bune urări Majestății Sale”, la care regina a răspuns: „Mulțumesc”.

Regina Camilla a fost îmbrăcată cu o bluză maro cu imprimeu leopard de Fiona Clare, o fustă din piele de căprioară maro și un palton cu cusături de camel de Anna Valentine, precum și două broșe cu bondari, una proprie și una aparținând reginei Elisabeta a II-a.

Regele Charles și Camilla

Sursa foto EPA/OLIVIER HOSLET

Camilla, principala figură regală după ce Charles s-a îmbolnăvit

Camilla i-a mulțumit și unei femei care i-a spus că se „gândește la ea” în această perioadă. Femeia care o susține pe soția Regelui Charles, Joanne Morris, în vârstă de 65 de ani, a spus: „Are multe pe cap și este un lucru mare - crezi că este o slujbă ușoară, dar trebuie să fie foarte, foarte obositor”.

Camilla a devenit principala figură regală după ce soțul ei, regele Charles, a urmat un tratament pentru mărirea prostatei și, ulterior, a fost diagnosticat cu cancer, realizând o serie de angajamente regale în timp ce prințul William și-a susținut soția după operație, potrivit Daily Mail.