Evenimentul Zilei > Politica > SURPRIZĂ DE PROPORŢII pentru Şerban Nicolae după SCANDALUL cu deputat USR, Cosette Chichirău. Are probleme mari
SURPRIZĂ DE PROPORŢII pentru Şerban Nicolae după SCANDALUL cu deputat USR, Cosette Chichirău. Are probleme mari

SURPRIZĂ DE PROPORŢII pentru Şerban Nicolae după SCANDALUL cu deputat USR, Cosette Chichirău. Are probleme mari

Pe numele senatorului PSD, Șerban Nicolae, și al ministrului Sănătății, Florian Bodog, a fost depusă o sesizare la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), cu privire la lucrările de doctorat ale acestora.

Sesizarea depusă de către Cristian Dogaru, cercetător român la Universitatea britanică Suffolk a fost înregistrată oficial la CNATDCU.

„Țin să precizez că meritul colectării dovezilor plagiatului aparține unor jurnaliști de investigație. Tezele de doctorat ale subnumitilor au fost analizate în urmă unor anchete de presă, iar rezultatele oferă dovezi incontestabile cum că numitele lucrări ar fi fost plagiate în mod masiv",a declarat cercetătorul roman.

Lunea trecută, portalul Linx a publicat, luna trecută, o investigație potrivit căreia există „zeci de pagini plagiate în lucrarea de doctorat a senatorului PSD Șerban Nicolae”.

SCANDAL în Parlament! „Am o poză cu tine FĂCÂND SEX ANAL” Discuţie +18 între parlamentari | VIDEO

„În activitatea mea, la un moment dat am predate la ”Spiru Haret”. Am fost asistent universitar, lector universitar și titular de curs. A existat un suport de curs, o lucrare realizată împreună cu regretatul profesor Mihai Constantinescu și cu un alt coleg, Marius Anghelescu. După ce am devenit titular de curs am reeditat acest suport de curs schimbâdu-i titlul pentru că mi se părea că denumirea de Parlamente Europene este improprie și că era mult mai potrivită cea de Instituții Parlamentare Internaționale. Acum, eu nu m-am ocupat de detaliile tehnice, habar nu am cum s-a tipărit, dacă a intrat în circuitul comercial, pentru că întotdeauna edicția revizuită și adăugită sunt de tip suport de curs destinată studenților și a celor interesați din aceea zonă. La un moment dat, cineva s-a trezit să mă acuze că m-am auto-plagiat, că am copiat de la mine”, declara Șerban Nicolae, recent, într-un interviu pentru stiripesurse.ro.

În luna octombrie, publicația on-line, Pressone a scris că „Ministrul Florian Bodog a plagiat două treimi din teza de doctorat în Științe Economice”.