Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Prietenii prințesei acuză: ”Charlene de Monaco, aproape a murit. Prinţul Albert o descrie cu probleme mintale”
Prietenii prințesei acuză: ”Charlene de Monaco, aproape a murit. Prinţul Albert o descrie cu probleme mintale”

Prietenii prințesei acuză: ”Charlene de Monaco, aproape a murit. Prinţul Albert o descrie cu probleme mintale”

Surse din apropierea pnțesei Charlene de Monaco au dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în timp ce ea a lipsit din viața regală luni de zile.

Surse au declarat în exclusivitate pentru Page Six că Prințesa Charlene de Monaco „aproape că a murit” în Africa de Sud, după ce a efectuat o serie de proceduri chirurgicale și a pierdut foarte mult în greutate. greutate.

Prințul Albert a susținut că starea ei actuală a fost rezultatul „mai multor factori care sunt chestiuni private”. „Era evident epuizată, fizic și emoțional”, a adăugat el. „Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”.

Prinţul Albert o descrie cu probleme mintale

Prietenii sunt îngrijorați de faptul că familia regală din Monaco subminează gravitatea stării ei după ce Prințul Albert a acordat un interviu săptămâna trecută în care susținea că a intrat la dezintoxicare la întoarcerea ei în principat.

„Este nedrept că este descrisă ca având un fel de problemă mentală sau emoțională”, a spus o sursă. „Nu știm de ce palatul minimizează faptul că ea aproape că a murit în Africa de Sud.”

Celebra prințesă Charlene a avut o infecție severă la ureche, nas și gât

Sursa a subliniat că Prințesa Charlene, în vârstă de 43 de ani, a avut o infecție severă la urechi, nas și gât, care a dus la „probleme severe ale sinusurilor, înghițire, ca urmare a unei intervenții chirurgicale. Ea nu a putut să mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci”, a spus sursa. „Ea a reușit să bea lichide doar printr-un pai, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală.”

Prințesa Charlene „cu siguranță nu își pierde mințile

„Este epuizată după șase luni de la operații și de incapacitatea de a mânca corespunzător, ca urmare a acesteia”, a spus sursa. „Și i-a fost dor cu disperare de copiii ei și de soțul ei, în timp ce era blocată în Africa de Sud, pentru că nu putea călători acasă.”

Soțul ei, Prințul Albert, a susținut apoi pentru revista People că a fost internată într-o „unitate de tratament”, după ce „ nu se simţise bine” la câteva ore de la întoarcerea ei la Monaco, după 10 luni petrecute în Africa de Sud. Regele, în vârstă de 63 de ani, a spus că va rămâne acolo câteva săptămâni.

Boala misterioasă care o macină pe Charlene de Monaco. Primele imagini cu prințesa după operație. FOTO

Prințul Albert: „Evident că au existat consecințe ale diferitelor intervenții chirurgicale și ale procedurilor pe care le-a suferit în ultimele luni”, a explicat el pentru People. „Acesta a fost cu siguranță un factor, dar în acest moment prefer să nu comentez mai departe”.

El a continuat: „Pot spune că suferea de o oboseală incredibilă. Nu dormise bine de câteva zile și nu mânca deloc bine. A slăbit mult, ceea ce a făcut-o vulnerabilă la alte potențiale afecțiuni. O răceală sau gripă sau Dumnezeu să ne ajute, COVID”.

Cuplul a negat vehement informațiile despre probleme în căsnicie

Albert a continuat să combată și zvonurile despre alte probleme de sănătate ale Prințesei Charlene. „Pentru că știu că există zvonuri, permiteți-mi să spun: acesta nu este COVID”, a spus Albert pentru People în interviul menționat mai sus. „Și nu este legat de cancer. Nu este o problemă de relație personală. Și dacă vrei să discutăm despre o altă speculație, aceasta nu are deloc legătură cu chirurgia plastică sau operații faciale”.

Potrivit lui Albert, căutarea unui tratament „în altă parte în Europa” era o soluție pe care prințesa o hotărâse deja la întoarcerea ei la Monaco.

Prințesa Charlene „are nevoie de intimitate”

„Ea are nevoie de timp să se odihnească în cel mai bun mediu posibil. Chiar dacă noi, ca familie, suntem persoane publice”, a explicat el. „Atunci când persoanele publice au probleme de sănătate, ele merită intimitate la fel ca oricine altcineva. Sper că toată lumea va înțelege asta”. El a adăugat: „Dă-ne timpul de care avem nevoie. Oferă-i timpul de care are nevoie”.

În ceea ce privește modul în care copiii lui Albert și Charlene rezistă, tinerii regali au fost fotografiați ținând mesaje sfâșietoare pentru mama lor în timp ce au apărut la Palatul Monaco de Ziua Națională a Monaco, pe 19 noiembrie.

Gemenii au apărut la balcon împreună cu tatăl lor, cu pancarte pe care scria: „Ne e dor de tine mami” și „Te iubim mami”.