Evenimentul Zilei > Monden > Mister total cu privire la Prințesa Charlene. S-a întors din Africa de Sud, dar a dispărut. Ce ascunde Prințul Albert de Monaco 
Mister total cu privire la Prințesa Charlene. S-a întors din Africa de Sud, dar a dispărut. Ce ascunde Prințul Albert de Monaco 

Mister total cu privire la Prințesa Charlene. S-a întors din Africa de Sud, dar a dispărut. Ce ascunde Prințul Albert de Monaco 

Mister total despre locul unde se află Prințesa Charlene, iar Prințul Albert recunoaște că soția sa nu se află în Monaco și se recuperează într-un loc secretă după întoarcerea ei din Africa de Sud.

Prințesa Charlene după ce soțul ei a dezvăluit că a părăsit Monaco, în ciuda faptului că tocmai s-a întors după o absență de 10 luni, se pare  că se luptă cu sănătatea mintală şi din acest motiv a fost cazată departe de copii.

Prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a confirmat că soția sa, în vârstă de 43 de ani, care părea extrem de fragilă, a părăsit principatul și stă într-o locație secretă în timp ce ea „își revine din oboseală”, departe de el și de copii.

„Este mai bine, dar încă are nevoie de odihnă și pace. Nu se află în Principat, dar o vom putea vizita foarte curând”

Prințul Albert de Monaco recunoaşte că nu poate să spună maai multe dorind să păstreze cât mai multă discreție deoarece soţia sa este obosită, nu doar fizic, şi este tratată sub o atentă monitorizare.

Prințesa Charlene nu se mai află în Monaco și se „recuperează de la oboseala care nu este doar fizică”, a dezvăluit soțul ei, Prințul Albert, într-un nou interviu pentru Monaco-Matin.

El a adăugat: Jacques și Gabriella „au suferit din cauza absenței mamei lor”, dar că el a compensat fiind mult mai prezent în viața lor.  Şi spune: „Pentru mine, este destul de simplu – prioritatea mea este familia mea. Și dacă unul dintre părinți este plecat din motive medicale, celălalt părinte trebuie să fie acolo. Am auzit prea mulți prieteni și cunoștințe spunându-mi că și-ar fi dorit să fi fost acolo pentru copiii lor, la o anumită vârstă. Nu vreau să am aceste regrete”, a declarat prinţul.

Prințul Albert a spus că zvonurile despre starea căsătoriei sale „nu-l deranjează prea mult”

Vine după ce Casa Grimaldi a confirmat că prinţesa Charlene nu va participa vineri la sărbătorile Zilei Naționale din Monaco – unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul regal. Charlene, în vârstă de 43 de ani, s-a întors la soțul ei și la gemenii ei Jacques și Gabriella, în Monaco, luni, după o absență de 10 luni în timp ce și-a revenit după o intervenție chirurgicală în urma unei infecții la sinusuri pe care a contractat-o ​​în timpul unei călătorii de caritate în Africa de Sud natală, la începutul acestui an.

Charlene cu fiul ei Jacques, în vârstă de șase ani, la întoarcerea ei la Monaco, luni trecută. De la întoarcerea ei din Africa de Sud, au existat speculații cu privire la momentul în care prințesa își va relua atribuțiile

În zilele de după sosirea ei, cumnata lui Charlene, Chantell Wittstock, a declarat pentru MailOnline că prințesa ar putea să nu se întoarcă la palat și că nu intenționează să revină la angajamentele publice. Ulterior ea și-a retras declarația.

Înainte de a pleca în ianuarie, Charlene locuia într-un apartament modest deasupra unei vechi fabrici de ciocolată

Se crede că s-ar putea întoarce să locuiască la acea proprietate. Întrebată dacă prințesa va reveni la viaţa pe care cuplul o avea înainte de plecare, Wittstock, căsătorită cu fratele lui Charlene, Sean, care face parte din consiliul fundației sale caritabile, a spus: „O, nu știm încă. Probabil că va face naveta între cei doi, oriunde se simte confortabil”.

Această fotografie distribuită de Charlene din Africa de Sud în iulie a stârnit urări de bine din partea fanilor îngrijorați. Prințesa primește acum tratament pentru „oboseală”

Întrebată despre zvonurile apărute în media cu privire la căsătoria lor aceasta a spus: „Nu este ceva despre care să pot comenta. Dar ceea ce pot spune este că prințesa s-a întors în Monaco cu soțul și copiii ei….asta ar trebui să spună totul. Ea și-a retras ulterior declarația, susținând că Charlene va rămâne cu soțul și copiii ei, dar ultimele comentarii ale Prințului Albert dovedesc contrariul.

Prințul Albert a adăugat că copiii lor, Jacques și Gabriella, „au suferit din cauza absenței mamei lor”, dar că a compensat-o prin asumarea unui rol mai activ în viața lor. Imagine, Albert și Charlene îmbrățișându-se în timpul vizitei lui Albert în Africa de Sud, în august

Între timp, Prințul Albert a declarat contrariul: „Prițesa se află în prezent în convalescență și va continua să facă acest lucru în următoarele săptămâni, permițându-i timp să-și revină după o stare de oboseală generală profundă”.

„Pentru a proteja confortul și intimitatea, locația Prințesei va rămâne strict confidențială

„De îndată ce starea ei de sănătate îi va permite, prințesa este așteaptă cu nerăbdare să își îndeplinească din nou îndatoririle și să petreacă alături de familie”.  Dar asta nu se întâmplă peste noapte. Cu siguranță o va lua mai ușor. Și da, obiectivul ei principal în acest moment va fi să petreacă timpul cu copiii și familia ei. Tot ce putem spune acum este că toate procedurile ei din Africa de Sud au fost un succes. Așa că din punct de vedere medical, medicii au autorizat să zboare înapoi acasă. Și de aceea, evident, s-a întors în Monaco cu copiii ei, se arată în declaraţia oficială de la palat.

Istoricul Philippe Delorme a declarat: „Mulți oameni au avut impresia că este o căsătorie aranjată, este adevărat. Albert și-a ales o soție care semăna cu mama lui, iar Charlene s-a simțit foarte prost în acest rol ca o înlocuitoare a lui Grace Kelly, relatează dailymail.