Evenimentul Zilei > Social > Studenţii se pot angaja ca barmani sau recepţioneri pentru 10 dolari pe oră
Studenţii se pot angaja ca barmani sau recepţioneri pentru 10 dolari pe oră

Studenţii se pot angaja ca barmani sau recepţioneri pentru 10 dolari pe oră

Toţi cei care au între 18 şi 30 de ani, sunt studenţi la zi şi cunosc limba engleză la nivel conversaţional pot să lucreze pe timpul verii în hoteluri, restaurante, parcuri de distracţii, magazine şi supermarketuri din Florida şi California, în Orlando, Panama City Beach sau Bridgeport.

Sunt disponibile 550 de joburi (300 în Florida şi 250 în California), în turism şi servicii. Ospătar, barman, recepţioner, agent de pază, vânzător, cameristă şi picol sunt doar câteva dintre poziţiile scoase la concurs de American Experience prin programul Work and Travel. Salariul este între 7 şi 10 dolari pe oră. Înscrierile în program se mai pot face până la 11 februarie. „Florida şi California sunt unele dintre cele mai cunoscute state din America, cu oraşe celebre, precum Miami, Los Angeles sau San Francisco. De aceea, am ales să oferim oportunitatea studenţilor de a trăi şi munci exact ca un american, nu doar în America, ci în cele mai râvnite zone din SUA“, spune Mihai Păun, general manager al American Experience România.

Dosarul, pas cu pas


Pentru înscrierea în program
sunt necesare două poze tip paşaport, copie după carnetul de student care trebuie să fie vizat la zi, o adeverinţă de student, copii după buletin şi paşaport. Se mai completează şi o fişă personală (care se obţine de la sediul companiei American Experience).

Costul unui astfel de program
începe de la 590 de dolari (în cazul în care candidatul îşi găseşte singur jobul) şi poate să atingă 940 de dolari (candidatul are slujba asigurată de cei de la American Experience).

După alcătuirea dosarului, urmează
un interviu cu un reprezentant al American Experience, la care se face o selecţie a doritorilor.

Cei care trec de interviu pentru
a merge în California şi în Florida trebuie să obţină şi viză pentru America. Pentru aceasta sunt necesare mai multe formulare-tip (de la sediul companiei American Experience), două fotografii tip paşaport, copie după carnetul de note (vizat la zi şi cu notele trecute), precum şi o adeverinţă de student. Se mai plăteşte taxa consulară în valoare de 130 de dolari.

VARIANTE

Cum te înscrii

>
Aplică on-line pe www.americanexperience.ro;

>
Trimite e-mail la [email protected];

>
Mergi la sediul American Experience, situat pe Calea Dorobanţilor, nr. 10, Bucureşti.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: