Studenţii români, practică în Grecia

Studenţii români, practică în Grecia

Peste două mii de tineri pot face practica de vară în hoteluri din insule precum Creta, Rhodos, Kos, Halkidiki, Santorini, Skiathos, anunţa organizatorul programului ICEPworld Romania.

Potrivit sursei, studenţii facultăţilor de turism, economie, management, marketing, limbi străine, istorie, geografie sau sport  vor putea munci pe posturi de recepţioner, host/hostess, ospătar, ajutor ospătar, barman, bar asistent, salvamar, animator pentru copii, cameriste sau ajutor bucătar în hoteluri de 4-5 stele din Grecia.

Primul târg de joburi al organizaţiei multinaţionale, care oferă studenţilor şi tinerilor posibilitatea de muncă sezonieră, formare profesională şi cursuri de limbi străine în alte state, va avea loc la începutul lunii martie, când în România vor veni reprezentanţii unor hoteluri greceşti, transmite Mediafax.             Studenţii înscrişi în program vor beneficia de garanţia unui loc de muncă pe perioada vacanţei de vară, de un salariu cuprins între 350 şi 600 de euro pe lună, cazare, masă şi transport dus-întors, două nopţi cazare în Atena cu posibilitatea de a vizita obiectivele turistice de acolo, asistenţă permanentă din momentul înscrierii şi până la data întoarcerii în România.             De asemenea, participanţii la program vor primi Manualul Studentului Happy Summer, un certificat de practică internaţională şi listarea competenţelor dobândite în urma experienţei, având posibilitatea de a echivala practica.

Ne puteți urmări și pe Google News