Stolojan, premierul virtual

Stolojan, premierul virtual

Candidatul PDL pentru postul de premier, Theodor Stolojan, şi-a transformat site-ul conceput pentru alegerile europarlamentare în site de campanie pentru alegerile parlamentare.

"Stolojan prim-ministru. România pe mâini bune". Este mesajul de întâmpinare când accesezi www.theodorstolojan.ro, împărţit în rubrici ca "Premier 100%", "Votul uninominal", "Oferta PDL", "Ei cu Ei, Noi cu Voi" şi "Media".

Stolojan motivează şi de ce el ar fi premierul perfect pentru România. Candidatul liberal-democrat se prezintă ca "100% competent, 100% dedicat şi 100% cinstit".

"Guvernul PNL-PSD e ocupat cu alte probleme: sporeşte averile favoriţilor, le ascunde declaraţiile de avere, modifică legile până fac din ele câini de pază ai demnitarilor. În statul pe care îl construiesc PNL şi PSD, legea are grijă numai de Năstase şi Mitrea", este mesajul ofensiv al lui Stolojan la adresa guvernului Tăriceanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Theodor Stolojan a fost ministru de finanţe între iunie 1990 şi aprilie 1991. Apoi, a ocupat funcţia de premier al României, între octombrie 1991şi noiembrie 1992. Un episod interesant din cariera lui Stolojan este cel din octombrie 2004, când politicianul se retrage din cursa prezidenţială, deschizând drumul spre Cotroceni lui Traian Băsescu.