Stolojan, consilierul lui Boc

Stolojan, consilierul lui Boc

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan, aflat la Bruxelles în calitate de europarlamentar, a spus azi că atunci când va fi în ţară, va participa şi el la reuniunile Consiliului consultativ al premierului.

"Consiliul trebuie să-l ajute pe premier asupra unor probleme economice care necesită abordări sistematice, de fond, pe o perioadă mai lungă de timp, care vor da un anumit curs economiei româneşti", a spus liderul PDL.

Consiliul consultativ este forul destinat să abordeze problema economică pe o perioadă lungă de timp şi să dea un anumit curs economiei.

Teodor Stolojan a fost desemnat premier în urma alegerilor parlamentare dar a demisionat după câteva zile din această funcţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eliminarea a 100 de taxe şi impozite

Una dintre măsurile propuse de Stolojan este eliminarea celor 100 de taxe şi impozite, promisă în programul de guvernare al democrat-liberalilor. Potrivit acestuia, eliminarea taxelor va fi calibrată în bugetul fiecărui an iar unele dintre ele se vor reduce în acest an.

"Obiectivul eliminării celor 100 de taxe şi impozite rămâne în vigoare şi va fi calibrat prin bugetul fiecărui an. Vor fi reduse, pentru că unele ne costă mai mult decât încasarea lor", a spus Theodor Stolojan.

Citiţi şi Stolojan încheie anul retragerilor politice

Primele explicaţii ale lui Theodor Stolojan