Stolojan, candidatul în bermude

Stolojan, candidatul în bermude

Liberalul Bogdan Olteanu a precizat astăzi că anunţul lui Tăriceanu privind candidatura pentru un nou mandat de premier a determinat clarificarea şi în celelate partide, remarcând că unul dintre cei care au mai anunţat că aspiră la postul de prim-ministru a făcut-o în costum de baie, de pe terasă.

"Iată că, urmare a gestului politic pe care premierul Tăriceanu l-a făcut astăzi, lucrurile încep să se clarifice şi la celelalte partide, fiecare dintre ceilalţi, pe unde s-au găsit, înţeleg că unul dintre domnii care şi-au anunţat azi candidatura a făcut-o în costum de baie de pe terasă, că acolo era (Theodor Stolojan - n.r.). Geoană n-am înţeles exact pe unde era, dar şi dânsul înţelegem că doreşte să candideze. Foarte bine! Ceea ce trebuie să fie cât se poate de evident pentru cei care-şi doresc această funcţie este că această funcţie ţi-o dau cetăţenii prin votul de la 30 noiembrie", a susţinut Bogdan Olteanu, citat de Mediafax.             Bogdan Olteanu s-a referit la faptul că Theodor Stolojan le-a spus jurnaliştilor că îşi va depune candidatura în timp ce era la piscină cu nepoţii.

"Am venit aici azi-noapte de la Parlamentul European de la Bruxelles. După ce am ora de discuţii cu tinerii PDL, voi face iarăşi baie în mare, pentru că este o apă extraordinară", a spus el.

Ne puteți urmări și pe Google News