Steve Carell te învaţă cum să pui relaţia pe roate

Steve Carell te învaţă cum să pui relaţia pe roate

Actorul, mare familist în viaţa de zi cu zi, interpretează un tată pe cale de a divorţa în "A naibii dragoste", însă are el ac pentru cojocul soţiei adultere.

Filmul "A naibii dragoste", de Glenn Ficarra şi John Requa, cu Steve Carell, Ryan Gosling, Emma Stone şi Julianne Moore, are premiera românească astăzi.

Actorul propulsat de varianta americană a serialului "The Office" a explicat pentru EVZ despre avantajele de a se implica în acest film şi în calitate de producător.

Complet singur pe lume şi burlac

Ne puteți urmări și pe Google News

"Personajul meu, Cal, este un tată de familie pe cale de a divorţa. Pentru prima dată, după mulţi, mulţi ani se trezeşte în mod evident singur pe lume. Întâlneşte un tânăr numit Jacob (interpretat de Ryan Gosling - n.r.), care îl obişnuieşte să iasă din nou în oraş cu femei, căci lumea «dating-ului» nu îi este familiară, nu i-a mai fost din liceu. E o lume pe care n-a înţeles-o niciodată, pentru că s-a îndrăgostit devreme de viitoarea lui soţie, s-au căsătorit foarte devreme, şi, astfel, nu a trebuit să «facă frumos» cu femeile, nu a făcut parte din acest univers al burlacilor", detaliază Carell rolul lui din "A naibii dragoste", precizând: "Cred că în procesul de a fi «antrenat» să iasă cu femei, cum să li se prezinte şi cum să se simtă în largul lui, lui Cal începe să îi revină încrederea în sine şi să se simtă bine în pielea lui, ceea ce lipsea între el şi soţia lui. El nu avea grijă de el şi, astfel, nu făcea nimic pentru a îngriji relaţia lui".

Portretizare contra încorporare

Carell s-a bucurat şi de faptul că a lucrat cu doi regizori. "Ambii sunt deştepţi şi amuzanţi, dar faptul că există o echipă de regizori înseamnă că e loc de multi-tasking. Unul din ei dădea indicaţii actorilor, celălalt, cameramanului. Ce mi-a plăcut este că Glenn Ficarra şi John Requa nu gândesc neapărat la fel. Vedeau multe lucruri la fel, dar voiau nuanţe diferite sau sugerau moduri diferite de a ajunge la un anume rezultat. Şi asta te ajută ca actor, să ai la îndemână două perechi de ochi în loc de una", opinează Carell.

După ce a schimbat pe ici, pe colo, scenariul lui Dan Fogelman, Carell s-a implicat în acest lungmetraj şi în calitate de producător. "Din cauza asta, am avut drept de decizie şi la casting, ceea ce e încântător, pentru că am putut vedea oamenii care veneau la audiţii. Şi au venit mulţi oameni care erau minunaţi, talentaţi şi ale căror probe au ieşit grozav. (...). Însă cred că trăsătura comună a actorilor pe care i-am distribuit în cele din urmă este că nu doar păreau să fie buni la a portretiza acele personaje, ci păreau literalmente să le încorporeze. Şi asta a făcut ca personajele să fie extrem de reale şi de nuanţate", susţine Steve Carell. <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/eK68Y3oMEk8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

  • Julianne Moore: "Căsniciile pot supravieţui, pot rezista"