Un autocar cu 50 de suporteri au Stelei, venit de la Bucureşti, s-a oprit în localitatea Slimnic, aflată la 20 de kilometri de Mediaş. Fanii "militarilor" au început să urineze pe gardurile localnicilor, care au răspuns în forţă.

Conform ProSport, fanii stelişti au aruncat cu pietre, distrugând o maşină. Un stelist a fost dus de urgenţă la spital, după ce a fost lovit cu toporul în mână.

"Unui suporter i s-a facut rau, ne-am dat jos din autocar, iar localnicilor li s-a parut ca a urinat pe gardul lor. Unuia dintre noi i-au taiat mana cu toporul, altuia i-au dat cu lopata in cap! E rau de tot, e incredibil asa ceva!", a declarat Gheorghe Mustata, liderul galeriei Stelei.

Poliţia a intervenit şi i-a reţinut pe scandalagii.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu susţine că suporterii "roş-albaştrilor" se aflau în stare de ebrietate în momentul în careu au pătruns în curtea unui localnic pentru a-şi satisface nevoile.

De aici ar fi plecat întregul scandal, iar cele două părţi s-ar fi lovit cu pumnii şi cu pietrele din curte.

"În timpul altercaţiei doi dintre suporteri (M. Robert, în vîrstă de 20 de ani şi D. Eugen, în vîrstă de 25 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Bucureşti), au suferit vătămări corporale fiind transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu", scrie IPJ Sibiu în comunicatul oficial.

Pe lîngă bătaie, suporterii Stelei au mai spart şi geamurile uşii de acces în imobil şi cele ale maşinii proprietarului.
Suporterii Stelei vor fi cercetaţi pentru violare de domiciliu, distrugere şi lovire.
<iframe src=”http://www.youtube.com/embed/dEi-nXmBYQU” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″></iframe>