Steaua îi cheamă pe englezi la stadion după meci!

Steaua îi cheamă pe englezi la stadion după meci!

Suporterii "cormoranilor" au primit bilete prin care sunt anunţaţi că meciul cu "roş-albaştrii" va începe două ceasuri mai târziu decât ora oficială.

Conducerea clubului Steaua a reuşit din nou să se facă de râs de i s-a dus vestea până în Anglia. Oficialii de la FC Liverpool şi-au avertizat fanii care vor veni la Bucureşti pentru meciul din Grupa K a Ligii Europa dintre "roş-albaştri" şi "cormorani" că bucureştenii au trecut pe bilete o oră greşită de începere a partidei. Jocul este programat pe 2 decembrie, de la ora 20.00, însă pe tichetele tipărite de Steaua se anunţă că ora de start a partidei este 22.05!

Nu este prima dată când clubul din Ghencea se umple de penibil. La biletele puse în vânzare pentru meciul cu Napoli, ora de start anunţată oficial de stelişti era 21.00, deşi disputa urma să înceapă tot la 20.00.

Au cerut pază la toaletele pentru femei

Ne puteți urmări și pe Google News

În instructajul postat pe site-ul "cormoranilor", adresat celor peste 2.000 de fani care vor face deplasarea la Bucureşti, sunt anunţate şi alte "capcane" de care aceştia trebuie să se ferească.

Englezii au fost informaţi că vor sta la peluză, într-un sector neacoperit, şi că vor fi nevoiţi să suporte capriciile vremii. Britanicii au mai descoperit că scările de acces în tribună sunt înalte şi periculoase, că nu există bare de care oamenii să se sprijine şi că scaunele sunt deteriorate.

Insularii au trimis o cerere clubului Steaua ca toaletele pentru femei să fie păzite, pentru a fi folosite exclusiv de doamne şi şi-au avertizat suporterii că zona wc-urilor este prost iluminată şi destul de periculoasă, deoarece trebuie coborât un dâmb abrupt.

În instructaj sunt cuprinse şi sfaturi pentru a evita problemele în oraş. Fanii sunt avertizaţi că ospătarii şi taximetriştii s-ar putea să încerce să-i tragă în piept şi că în România există nenumăraţi hoţi de buzunare, dar şi răufăcători deghizaţi în poliţişti. Fanii au fost sfătuiţi inclusiv să nu cânte pe străzi!

"Doar biletele celor de la Liverpool au fost tipărite greşit. Le-am spus de greşeală, dar au zis că e o chestie minoră şi că îşi anunţă ei suporterii pe site." VALERIU ARGĂSEALĂ, director economic la Steaua

DOLIU

Ultim omagiu pentru Ilie Savu

Toată echipa Stelei a mers aseară la capela de la Cimitirul Militar Ghencea pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Ilie Savu, unul dintre fondatorii clubului, care a decedat marţi dimineaţă. Antrenorul Marius Lăcătuş a sărit ieri la gâtul lui Gigi Becali: "E greu să faci o echipă să meargă strună în trei luni. Gigi mai dă şi declaraţii care nu sunt conforme cu realitatea".