Steaua este în eclipsă totală

Steaua este în eclipsă totală

"Roş-albaştrii" au mari şanse să bifeze al şaselea sezon consecutiv fără titlu.

Steaua se zbate în mediocritate şi în sezonul 2011-2012 al Ligii I la fotbal. După disputarea a 14 etape din campionatul intern, "roş-albaştrii" sunt la 11 puncte distanţă de liderul Dinamo.

Deşi se laudă cu performanţe le obţinute, Gigi Becali are mai degrabă contraperformanţe. În ultimii ani, a vânturat o mulţime de jucători şi de antrenori, ratând trofee pe bandă rulantă.

Şapte ani fără titlu, cea mai mare perioadă de secetă

Ne puteți urmări și pe Google News

Steaua riscă să rateze şi în această stagiune câştigarea titlului, succes pe care nu l-a mai atins din stagiunea 2005-2006, când echipa era pe mâna lui Cosmin Olăroiu. "Militarii" ar ajunge astfel la al şaselea sezon consecutiv fără trofeul suprem al fotbalului românesc şi s-ar apropia periculos de cea mai neagră perioadă din istoria clubului.

În intervalul 1968-1975, "roş-albaştrii" au avut şapte sezoane în care nu au izbutit să devină campioni. Dinamo (trei ori), UTA (două ori), Universitatea Craiova şi FC Argeş Piteşti (câte o dată) au fost campioanele României în cea mai proastă perioadă din istoria "militarilor".

  • Steaua s-a prăbuşit de pe Ceahlăul. "Tătăruşanu a dormit în poartă"
  • Scandal uriaş între Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali