După un meci decent reușit în grupele Ligii Europa, (scor 2-1 cu Osmanlispor), Steaua a revenit la jocul obișnuit în acest sezon.

„N-am văzut un jucător atât de slab”

În etapa a 17-a, „roșalbaștrii” au remizat pe „Arena Națională”, scor 0-0, în fața celor de la FC Botoșani. 2.000 de spectatori au văzut același joc al Stelei, dezlânat, fără perspective și imaginație. Alexandru Tudorie a făcut figurație în teren și la final l-a determinat pe Gigi Becali să declare: „N-am văzut un jucător atât de slab”. Chiar și Laurențiu Reghecampf, antrenor care evită săși „urecheze” în public elevii, a spus: „Randamentul lui Tudorie este foarte slab în momentul de față și nu înțeleg de ce, ar trebui să aibă o reacție mult mai bună decât cea pe care a avut-o. Beneficiază de încrederea noastră”. Din iarnă, atât Alexandru Tudorie cât și Bojan Golubovici vor fi dați afară de Gigi Becali, din cauza ineficienți demonstrate în avanposturi.

Nu au concurență serioasă

Deși Steaua se împiedică meci de meci și evoluează mediocru, „roș-albaștrii” rămân lideri în modesta Ligă I. Bucureștenii (34 de puncte) sunt urmați de un trio format de CS „U” Craiova, Gaz Metan Mediaș și FC Viitorul, formații ce au adunat câte 30 de puncte.

„Steaua nu a făcut un meci bun în acest campionat și se află pe primul loc. Vă dați seama la ce nivel sunt celelalte echipe?”, s-a întrebat Gabi Balint, fost mare fotbalist, la Digi Sport.