Evenimentul Zilei > Horoscop > Statele își întăresc structurile de forță. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Statele își întăresc structurile de forță. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Statele își întăresc structurile de forță. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ai multe treburi neterminate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva, ai spor în ceea ce faci şi inspiraţie. Nu sta pe gânduri, lucrează cu spor, este pentru tine!

 

HOROSCOP    27 martie 2020

 

BERBEC   O zi favorabilă, în care anturajul se poartă foarte frumos cu tine şi îţi îndeplineşte dorinţele, pentru că, ori este ziua ta de naştere, ori ai uitat de încăpăţânara ta proverbială! Sorţii zilei de astăzi stelele le dedicată studiului şi perfecţionării tale profesionale şi fizice. Acasă. De asemenea, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu sala de gimnastică, alergari prin parcuri şi multă… foame. Trage de fiare şi lumea îţi va apărea mai frumoasă şi mai zveltă.

TAUR  Dimineaţa este densă, dar cu toate că ai mult de muncă acasă şi totul pare monoton, pe la prânz, s-ar putea să primeşti o veste care îţi oferă o nouă perspectivă, un nou orizont de vederi. Trebuie să reflectezi un pic. Să te sfătuieşti cu cel mai bun prieten al tău. Adică cu tine însuţi. Ai multe pe suflet, aşa este? Există un procent dintre nativi care nu sunt Tauri ci Boi. Lor, boilor, toată poveste asta cu autoanaliza le pare a fi la fel de bună ca o căpiţă de fân putrezit. Materialismul funciar nu le permite să vadă mai departe de inelul din nas.

GEMENI  Astăzi simţi nevoia să te izolezi şi bine faci (dacă poţi). Dar, trebuie să fii energic, dinamic, ca să poţi rezolva satisfăcător problemele de acasă. Oboseşti repede! În faţa prostiei şi a lăcomiei nu prea ai ce să negociezi, dar măcar nu ţi-ai încărcat sufletul cu o nedreptate. În această perioadă ciudată, hai să-i spunem pe nume, nefastă, este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale, pe seară, la un suc cu prietenii. Poate îţi descarci sufletul, poate le spui şi lor ce se întâmplă. Poţi să te bazezi pe faptul că mai sunt mulţi oameni cinstiţi şi drepţi în România, numai că ei nu apar la televizor. Şi bine fac!

RAC  O zi nu prea grozavă. Astăzi trebuie să stai liniştit şi să aştepţi ca ziua să treacă în linişte şi fără necazuri. Nu te implica în nimic important, doar activitatea minimă cotidiană de acasă. Este bine, poate unde este ziua în creştere, sau te descurci bine unde îţi petreci dimineţile.  După ora 14, cu o conjunctură astrală favorabilă, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Luna, patroana ta astrologica, te sprijină să obţii mai multă stabilitate la serviciu sau in anturaj, chiar dacă face nişte aspecte nefavorabile. Nu uita că duşmanul tău este caldura excesivă sau curentul cel pervers. Nu sta în curent şi nu zăbovi peste măsură în spaţii largi, în aer liber. Există un drum de mijloc, cumpătarea, care evită excesul şi abuzul. Trebuie să urmezi acel drum.

LEU  Zi optimă pentru orice inspiraţie subită. Astăzi poţi să-ţi permiţi, după program, acasă, o telenovelă, nu se supără nimeni, dar te simţi bine! Cafeaua de dimineaţă şi gustarea de la prânz sunt cele două pauze de astăzi. In restul zilei ai mult de lucru şi mult de discutat pe Skype. Stelele îţi sortesc o zi excelenta, nu te mai doare nimic, ziua se lungește, soarele strălucește. Şi, o veste bună! Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri, acest lucru mai pe seară. Fii deosebit de clar în discuţii mai ales în familie.

FECIOARĂ  Energia şi optimismul îţi revin treptat, continuă cu ceea ce ai de făcut. Conjunctura arată că, pe plan mental, eşti motivat şi într-o stare de spirit bună. Nu pleca la drum lung, oricum nu ai voie! O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. Dacă nu eşti atent(ă), s-ar putea să pierzi din vedere, să uiţi ceva. Sinceritatea te salvează in extremis în această zi de vineri, 27 martie. Pentru că tu faci lucrurile „invers pe invers” şi îţi ies întotdeaună, pentru că hărnicia şi precizia sunt aliatele tale.  Ziua de 27 martie te gaseşte, poate, construind ceva, in orice caz muncind din greu la un proiect, idee, plan. Sănătatea este mediocru aspectată, atenţie la vremea când transpirăcioasă, când rece şi nu uita declarația, dacă ieși la cumpărături!

BALANŢĂ  Conjunctura indică o perioadă favorabilă, dar, atenţie ce cumperi şi cât cheltuieşti.  Moderaţie la efort, mai ales la efortul fizic. Amână ce nu poţi rezolva, e o metodă verificată! Mai poţi dedica ziua studiului şi perfecţionării tale profesionale şi fizice. Te poţi duce, de asemenea, la o sală sau şi mai bine îţi poţi cumpăra sau închiria propria bicicletă. Poţi să faci o mulţime de lucruri. Şi dacă nu le faci tu, le fac ceilalţi nativi din zodie!  Mai multe planete (în astrologie şi Soarele şi Luna se numesc tot „planete”) şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili. Pe seară profită de toanele bune ale sferelor celeste şi vezi un spectacol, sau un muzeu celebru, pe net, virtual.

SCORPION   Eşti în mare formă, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Eşti dinamic şi decis şi doreşti ca cei din jurul tău să te urmeze în cruciadele tale. Trebuie să oferi argumente! Ameninţările crizelor şi ale politizării excesive pot arunca în aer preţurile, în continuare şi sărbătorile pascale și pandemia sunt un bun prilej pentru scumpiri. Cumpăra online acum, mâine îţi va fi aproape imposibil! Cumpără-ţi lucrul acela la care râvneşti de mult timp – inflaţia este ca pasta de dinţi, odată ieşită din tub nu mai poate fi pusă la loc – mai târziu nu o să-ţi mai poţi permite. Ai pofta de ceva bun si esti chiar dispus sa pregăteşti atmosfera potrivită pentru o întâlnire tandră. Rafinamentul tău este răsplătit.

SĂGETĂTOR  Astăzi este una dintre puţinele zile în care nu te deranjează nimeni. Nu pleca la drum, nu ai voie! Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu se răzbuna astăzi. Discuţii aprinse cu cineva din familie, sau din jurul tău, de la care vrei să obţii aprobarea şi ceva important. Ţi-ai planificat destul de bine treburile. Cineva apropiat iţi vine în ajutor într-o problema urgentă, pentru care ai ceva emoţii. Calităţile tale magnetice şi carisma te avantajează, foloseşte-le, fie în afaceri, fie la piaţă, fie în dragoste. O zi bună, deci, mai ales în ceea ce priveşte dragostea.

CAPRICORN  Pe total, te simţi bine în pielea ta! Eşti gata să înfrunţi problemele de vineri şi să te pregăteşti pentru un weekend plăcut şi relaxant. Acasă. Nu promite nimic, mai ales celor din jurul tău! Nu te mai gandi la nimic. Oricum viata merge inainte si fara sa-ti faci tu griji si probleme care oricum, sunt inutile. Influentele benefice planetare si ale stelelor fixe te ajuta astazi sa eviti cu abilitate un conflict ce mocnea încă de anul trecut. Nu toate noutăţile trebuie spuse in gura mare, trebuie sa dai dovadă de mai multa diplomaţie şi tact in relaţiile cu colegii tăi dar şi, probabil dacă nu sigur şi în relaţiile cu familia ta. Pentru unii dintre Capricorni este o zi activă, poate chiar prea activă, aşa că trebuie să se evite graba şi nerăbdarea!

VĂRSĂTOR  Astăzi eşti rafinat in opţiuni. Numai că în jurul tău atmosfera e cam tensionată, neplăcută! Termină programul, serviciul, fiind atent şi precaut şi oferă-ţi o seară de vineri cu ceva bun! Horoscopul tău te sfatuieşte să ceri sfatul unui prieten experimentat, inainte ca ceilalţi să se prinda că nu ştii să te descurci. Familia te sprijină, prietenii te ajută, la serviciu este linişte. Astăzi ai noroc! Ai mai puţin de muncă şi lucrurile par să se rezolve mai uşor. O veste sau o informaţie care te interesează. Poate fi vorba despre un termen sau un prag. Dacă este vorba de ceva important, poate o întâlnire, atunci astăzi este ziua. Poţi folosi prilejul ca să o organizezi o seară festivă plăcută în familie, aşa aparent fără nici un motiv!

PEŞTI   Ai multe treburi neterminate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva, ai spor în ceea ce faci şi inspiraţie. Nu sta pe gânduri, lucrează cu spor, este pentru tine! Cumpărăturile, in general, si achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata, in special, NU sunt favorizate astazi de configuratia planetelor. Mare atenţie, însă la termenul de valabilitate, la garanţii şi mai ales la preţ. Cât despre ţara de origine, toate sunt făcute în China, aşa că nu ai de ales. Unul din planurile tale de viitor poate deveni uşor incert datorită unor obstacole ce pot aparea incepand de astazi. O mica pauză de la grijile cotidiene te va ajuta să te relaxezi, aşa că azi amâna toate intâlnirile „importante” si problemele „urgente”. Vorbe mari… paroles, paroles!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: