SRI, mesaj amuzant de Paști. Internauții au apreciat gluma Serviciului Român de Informații

SRI, mesaj amuzant de Paști. Internauții au apreciat gluma Serviciului Român de Informații SRI. Sursa foto: INQUAM Photos

A devenit deja o tradiție ca Serviciul Român de Informații să aibă un mesaj aparte pentru români cu ocazia evenimentelor speciale. De exemplu, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, responsabilii serviciului de comunicare de la SRI au postat un mesaj pe rețelele de socializare cu dublu înțeles.

SRI, un nou mesaj cu dublu-înțeles

„Nu credem până nu vedem cu ochii noștri”, este mesajul SRI, iar în fotografie apare și un iepure. Cu certitudine mesajul face trimitere la Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Gluma a fost imediat gustată, dacă luăm în considerare miile de like-uri și aprecieri. La rândul lor, internauții au întors urările de bine și au postat mesaje de felicitări pe pagina de Facebook a SRI.

A devenit deja o tradiție

E adevărat că printre cei care au răspuns pe pagina de socializare a Serviciului Român de Informații s-au aflat și adepți ai teoriei conspirației, dar majoritatea internauților s-au limitat la ura doar sărbători fericite.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Totul va fi bine. Iepurele este Uriașul de Transilvania, are auzul bine dezvoltat, unghiul vizual ajunge pînă la 360°. Este folosit ca simbol datorită numărului mare de urmași. Are personalitate unică, își protejează teritoriu, doarme cu ochii deschiși, recunoaște proprietarul după vedere dar și sunet.

Bate din lăbuțe înseamnă că încearcă să avertizeze asupra unui pericol. Șoșoiul este necesar,însă cel din imagine este Gigant.#PașteFericit", a scris unul dintre mulții internauți.

SRI, mesaje amuzante

După cum am menționat a devenit o tradiție ca Serviciul Român de Informații să marcheze evenimentele importante cu mesaje haioase. De exemplu, de Ziua Pământului pe pagina de Facebook, SRI a scris „Stingem lumina, dar ținem ochii deschiși”.

Asta după cu ce, pe 8 martie, de Ziua Femeii, cei de la SRI au decis să marcheze evenimentul cu următorul mesaj: „Cele mai bune filaje nu ne aparțin”. În mod cert cei de la Serviciul Român de Informații au evidențiat abilitățile de spioni ale doamnelor și domnișoarelor.