Iubita lui Adrian Cristea s-a pus pe "vânat" infractori. De această dată, cel vizat este "Sasha", un tânăr care acostează femei, folosindu-se de numele vedetei. "Un individ care de aproximativ doi ani se foloseşte de două poze pe care le-a făcut cu mine, de o înregistrare în care apar în faţa unui webcam făcând cu mâna şi de id-uri false de messenger. Profită în continuare de aceste material, pentru a induce în eroare foarte multe persoane, pretinzând ca sunt eu şi cerându-le diferite servicii şi bani, în numele meu", a scris Bianca Drăguşanu pe Facebook.
Vedeta face apel la admiratorii de pe internet, pentru a-l găsi pe "Sasha". "Singurele dovezi le are Mădălin Ionescu, care a avut anul trecut o emisiune unde două fete spuneau că le-am acostat eu, prin acest individ", a explicat Drăguşanu.
Deşi o parte din admiratori o susţin pe vedetă, ea avut parte şi de altfel de comentarii. "Bianca, eu sunt un mare fan de-al tău, poţi să mă ajuţi şi pe mine cu 100 de euro şi ţi-I dau înapoi?" sau "Te iubesc, Bianca, eşti foarte frumoasă", i-au scris doi dintre admiratori.
CITEŞTE ŞI:

  • Bianca Drăguşanu, şantajată de femeia care i-a furat telefonul: "S-au lăcomit, mi-au cerut 2.000 de euro"
  • Bianca Drăguşanu regretă că lumea l-a văzut pe Bote în fundul gol: "Nu aş vrea să îl pierd, ca prieten"
  • Bianca Drăguşanu îşi caută de muncă. Negociază pentru un salariu mare