Spectacole pe care le poți vedea în acest weekend. Unul dintre ele va fi despre teatrul viitorului

Spectacole pe care le poți vedea în acest weekend. Unul dintre ele va fi despre teatrul viitorului

Spectacole în weekend. Dacă ești pasionat de tradiții și meșteșuguri, nu rata târgul de toamnă târzie de la Muzeul Național al Ţăranului Român. Dacă vrei să râzi cu poftă, nu rata Just For Fun Comedy Festival, un eveniment dedicat iubitorilor de comedie. Dacă ești curios să vezi cum arată celebritățile din ceară, vizitează Muzeul Figurilor de Ceară, deschis la mall ParkLake.

Spectacole de văzut în weekend. Ce-ar fi să vezi cum arată teatrul viitorului?

Teatrul Excelsior te invită la premiera piesei „®Evoluție. Ghid de supraviețuire în secolul XXI”, o comedie absurdă și inteligentă despre provocările și dilemele pe care le aduce revoluția tehnologică.

Regizată de Radu Nica, după un text de Yael Ronen și Dimitrij Schaad, piesa îți va arăta cum se schimbă viața, relațiile și comunicarea în era algoritmilor și a designului genetic. Nu rata ocazia să vezi un spectacol dinamic, fascinant și plin de umor, pe 18 și 19 noiembrie, la Sala „Ion Lucian”, citează G4Media 

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce alte spectacole mai sunt?

Dacă ești pasionat de tradiții și meșteșuguri, nu rata târgul de toamnă târzie de la Muzeul Național al Ţăranului Român. Aici vei găsi produse și obiecte autentice, realizate de meșteri, artizani și producători din toate colțurile țării. Târgul este deschis până în 19 noiembrie și îți oferă ocazia să descoperi frumusețea și diversitatea culturii populare românești.

Pentru cei mici, Opera Comică pentru Copii a pregătit un eveniment special: Târgul „Poveste de Crăciun”. Începând cu 17 noiembrie, curtea Operei se transformă într-un loc magic, plin de activități și surprize de sezon. Copiii se pot bucura de 145 de spectacole, dar și de ateliere, jocuri, concursuri și multe alte distracții. Târgul este deschis până pe 30 decembrie și îți promite o experiență de neuitat.

Dacă vrei să te pregătești pentru postul Crăciunului, te așteptăm la „Târgul de lăsatu’ secului” de la Ministerul Agriculturii. Aici vei găsi produse locale și tradiționale, de la brânzeturi și mezeluri, până la dulciuri și băuturi. Târgul este organizat în colaborare cu producători și artizani din regiunile de Nord-Vest și Centru ale României și este deschis până pe 19 noiembrie.

Dacă vrei să râzi cu poftă, nu rata Just For Fun Comedy Festival, un eveniment dedicat iubitorilor de comedie. Aici vei vedea spectacole de improvizație și stand-up comedy, susținute de invitați internaționali speciali și comedianți români. Festivalul este o oportunitate unică de a te distra și de a te relaxa în compania unor artiști talentați și amuzanți.

Dacă ești curios să vezi cum arată celebritățile din ceară, vizitează Muzeul Figurilor de Ceară, deschis la mall ParkLake. Aici vei putea admira replici impresionante ale unor personalități precum Beyonce, Lionel Messi, Barack Obama sau Marilyn Monroe. Expoziția este deschisă până la data de 7 ianuarie 2024 și îți oferă șansa să te fotografiezi cu starurile tale preferate.Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Sursa - Teatrul Excelsior, Facebook