Două vedete din România, pe Netflix. Surprize mari pentru fani

Două vedete din România, pe Netflix. Surprize mari pentru fani Filmul de pe Netflix care a rupt toate topurile. Deja are milioane de vizualizări.Sursa foto: Arhiva EVZ

Două vedete din România vor apărea într-o emisiune de pe Netflix. Show-ul plin de surprize va apărea în curând pe platforma de streaming.

Cântărețul Speak și iubita sa, Ștefania(Libelula) au reușit să semneze un contract cu celebra platformă de streaming Netflix. Reality show-ul lor „Aventura, strigați: URA” este primul de acest gen al companiei americane. Ei au declarat că au pregătit mari surprize pentru fani și că speră să ajungă la inimile lor.

Speak și Ștefania, pe Netflix

„Ștefania și Speak pleacă într-o călătorie de neuitat. Nu e un banc, nici premisa unui film, e chiar un reality show românesc pe Netflix. «Aventura, strigați: URA!» vine din 13 decembrie”, se arată pe pagina de YouTube a companiei americane Netflix.

Ne puteți urmări și pe Google News

Show-ul începe în curând

Show-ul celor doi va fi difuzat începând cu data de 13 decembrie 2023 pe Netflix. Aceștia au spus că al doilea seozn din Aventura, strigați: URA va fi mai amuzant ca primul. Ei au mai declarat că acest show îi ajută să iasă din monotonie și să se descopere mai bine.

„Aventura, strigați: URA! este un reality show. Adică luăm publicul cu noi în locurile pe care noi le vizităm, în aventura noastră. Plus că dacă ar veni la noi în casă nu ar avea ce să vadă.

Noi nu avem o viață atât de plină. Eu sunt toată ziua la studio, ea este la studio. Să știți că noi avem o viață așa… adică nu avem o viață extraordinară. Pentru noi sunt niște momente foarte speciale și încercăm să le dăm mai departe oamenilor. Noi aveam niște puncte pe care trebuia să le bifăm, dar faza cu șobolanii pe care ați văzut-o și în trailer a fost ceva… Au apărut de nicăieri. Trebuie să vedeți. Abia aștept să vedeți cine a inițiat toate lucrurile acestea”, au spus cei doi.

Speak și Ștefania, filmări la înmormântare

Ccei doi artiști au povestit că în una dintre călătoriile lor au nimerit la o înmormântare. Ei au declarat că fiecare experiență este inedită și amuzantă. Aceștia le-au recomandat fanilor să se bucure de fiecare moment din viața lor și să găsească partea bună.