Evenimentul ZileiInternationalSoția celebrului traficant de droguri, „El Chapo”, a fost condamnată la închisoare. Cât va sta după gratii Emma Coronel

Soția celebrului traficant de droguri, „El Chapo”, a fost condamnată la închisoare. Cât va sta după gratii Emma Coronel

Soția celebrului traficant de droguri, „El Chapo”, a fost condamnată la închisoare. Cât va sta după gratii Emma Coronel
Soția lui „El Chapo” a fost condamnată de o instanță din SUA la trei ani de închisoare cu executare, după ce a colaborat cu autoritățile și și-a recunoscut vina.

Emma Coronel (32 de ani), soția celebrului traficant de droguri, „El Chapo”, a fost condamnată la trei ani de închisoare. Ea a recunoscut că a fost complice la traficul de droguri și spălarea de bani din cartelul Sinaloa (Mexic).

Soția lui „El Chapo” a primit închisoare cu executare timp de trei ani

Procurorii care s-au ocupat de cazul soției lui Joaquin „El Chapo” Guzmán au cerut o pedeapsă de 4 ani. Dar, magistrații din Statele Unite ale Americii (SUA) au decis ca pedeapsă să fie de 3 ani, motivarea fiind vârsta fragedă pe care o avea Emma Coronel la momentul căsătoriei cu celebrul traficant de cocaină.

Ne puteți urmări și pe Google News

A scăpat de plata unei amenzi în valoare de 1,5 milioane de dolari

Soția lui „El Chapo” a fost condamnată de un judecător federal din SUA la trei ani de închisoare, după ce a recunoscut că s-a implicat în traficul de droguri și spălarea de bani din cunoscutul cartel Sinaloa. A primit 3 ani de închisoare, nu 4, și pentru că a colaborat cu anchetatorii. A pledat vinovată, așa că judecătorii au dat un verdict mai blând.

Cele trei capete de acuzare au fost: participare la trafic de droguri, spălare de bani şi tranzacţii cu un traficant străin. Totodată, Emma Coronel a reușit s scape și de plata unei amenzi uriașe, în valoare de 1,5 milioane de dolari.

„El Chapo” a fost arestat în anul 2016. A fost extrădat în America, acolo unde a primit condamnare la închisoare pe viață. Se află într-un penitenciar din Colorado

„El Chapo” a devenit o legendă în lumea traficanților de dorguri, după ce a reușit să controleze piața care avea desfacere în SUA. El a fost arestat în anul 2016, iar un an mai târziu a fost extrădat în Statele Unite ale Americii. Interlopul mexican își execută pedeapsa într-un penitenciar din Colorado, după ce a fost condamndat, în 2019, la închisoare pe viață.

 


Accesează: