Sora lui Mircea Badea, semnal de alarmă pentru turiștii care vor să viziteze Italia. Care e marele pericol

Sora lui Mircea Badea, semnal de alarmă pentru turiștii care vor să viziteze Italia. Care e marele pericol Steag Italia. Sursa foto: Dreamstime.com

Naty Badea, sora cunoscutului prezentator TV Mircea Badea, a atras atenția turiștilor români că Italia a devenit un loc cu riscuri crescute, exprimând îngrijorare cu privire la siguranța în țară. Potrivit ei, țara a devenit un mediu tot mai nesigur, motiv pentru care nu mai merită sub nicio formă să mergi să trăiești acolo.

Jurnalista de la Antena 3 a adus în atenție creșterea alarmantă a ratei criminalității, evidențiind faptul că infracționalitatea înregistrează niveluri îngrijorătoare.

Ea a subliniat că oamenii sunt victime ale jafurilor pe străzi, inclusiv în timpul zilei, semnalând o situație de insecuritate tot mai pronunțată.

Naty Badea explică de ce „nu mai e de trăit în Italia”

Nu mai este de trăit în Italia. Vreau să vă atrag atenția asupra unui fenomen și să fiți foarte atenți dacă veniți ca turiști. Infracționalitatea a ajuns la cote alarmante, chiar și sub cerul albastru al Italiei însorite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avem jafuri pe străzi, în magazine și chiar în locuințe, uneori în plină zi. Nu am auzit în viața mea de atâtea incidente de acest fel cum se întâmplă aici în ultima perioadă”, a explicat Naty Badea.

 

Naty Badea

Sursa foto: Facebook/ Badea Naty Cristina

Sora lui Mircea Badea a evidențiat că orașele care suferă cel mai mult sunt Roma și Milano, două destinații populare printre turiști, unde se înregistrează o creștere semnificativă a incidentelor.

Dacă totuși se optează pentru aceste destinații, e important să nu ne afișăm nimic de valoare, pentru că riscăm să fim furați.

Italienii, jefuiți și ei în plină zi

Naty Badea a povestit și un incident din orașul unde locuiește în Italia, unde un proprietar de cofetărie a fost jefuit de o fată pe bicicletă, în timpul zilei.

Fiind foarte bătrân, bărbatul nu a putut reacționa imediat, așa că a rămas cu paguba.

banda hoti romanca italia

Hoți, Italia

„Patronul unei cofetării de unde mâncam eu, pe stradă, i-au luat Rolex-ul de la mână de o domnișoară pe bicicletă. L-au operat, ca să zic așa, a operat problema, i-a luat ceasul de la mână.

L-a și dărâmat pe om, fiind foarte bătrân, a fost foarte afectat. Dacă mergeți în aceste locuri, nu vă expuneți nimic de valoare. E posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână”, a mai spus jurnalista Naty Badea, pe TikTok.

@badeanatycristina♬ 10 Minutes of Silence - Kent Nazareth Yoga Man