Evenimentul Zilei > Social > Șocanta poveste a lui Elisabeth Fritzl! A fost ținută captivă în beci timp de 24 de ani! Tatăl ei a nenorocit-o pe viață
Șocanta poveste a lui Elisabeth Fritzl! A fost ținută captivă în beci timp de 24 de ani! Tatăl ei a nenorocit-o pe viață

Șocanta poveste a lui Elisabeth Fritzl! A fost ținută captivă în beci timp de 24 de ani! Tatăl ei a nenorocit-o pe viață

O mulțime de întâmplări au cutremurat omenirea, dar chinurile suportate de Elisabeth Fritzl au depășit orice măsură! Află care este povestea lui Elisabeth Fritzl, tânăra care a fost abuzată și sechestrată în beci de tatăl său. A stat în captivitate 24 de ani.

Elisabeth Fritzl era o adolescentă normală care visa la o carieră de succes, un partener care să o iubească și la o mulțime de petreceri. Aceasta voia să descopere lumea și să călătorească în toate colțurile de rai de pe Pământ.

Tânăra s-a născut în anul 1966, din familia Josef Fritzl și Rosemarie. Ea a avut 6 frați și surori – 3 frați și 3 surori. Tatăl ei o abuza încă de la vârsta de 11 ani, dar iadul s-a dezlănțuit când a devenit majoră.

În 1983, Elisabeth a fugit de acasă și s-a ascuns cu prietena ei la Viena, dar autoritățile au găsit-o foarte rapid și au adus-o înapoi la părinți. În anul 1984, tatăl ei a chemat-o pentru a-l ajuta să reamenajeze o ușă în subsolul casei lor din Austria. Coșmarul vieții ei a început, Josef Fritzl a închis-o în beci și a legat-o cu o panză.

Tatăl său a avut un plan foarte bine pus la punct! Când a aflat că fiica lui vrea să plece în lume, acesta a închis-o în beci și a pus-o să scrie un mesaj de adio. Acesta i-a spus soției lui că fiica lor a plecat să studieze și să se angajeze în altă țară.

Și-a ținut fiica captivă 24 de ani

Elisabeth a crezut că omul care a crescut-o este doar supărat că a fugit de acasă, dar adevărul era total diferit. Acesta a construit o celulă de închisoare subterană și și-a abuzat fiica timp de 24 de ani.

Inițial, tatăl ei a legat-o cu un lanț de fier în așa fel încât abia se putea mișca o jumătate de metru de o parte și de alta a patului. Apoi, i-a dat mai multă libertate de mișcare, atașându-i lanțul în jurul taliei. Elisabeth a fost abuzata de cel puțin 3 000 de ori în cei 25 de ani și a născut 7 copii.

Josef Fritzl a obligat-o să își crească 3 copii în pivniță, iar pe ceilalți i-a luat în casă și i-a educat împreună cu soția lui, mama lui Elisabeth. Tânăra era pusă frecvent să-i trimită scrisori femeii care i-a dat viață și care nu bănuia nimic.

În anul 2008, unul dintre copiii lui Elisabeth s-a îmbolnăvit, iar tatăl ei i-a permis să meargă cu el la spital. Tânăra nu mai văzuse lumina zilei de 24 de ani. Aceasta a reușit să anunțe autoritățile și să scape din iadul la care a fost supusă.

A fost una dintre cele mai controversate povești din lume. Toată omenirea a fost șocată de tatăl posesiv care a decis să își închidă fiica în beci, să o abuzeze și să o lase însărcinată cu 7 copii. Aceasta și-a petrecut jumătate din viață într-o cameră întunecată, plină de șobolani. Josef Fritzl o vizita zi de zi și o punea să facă o mulțime de lucruri înfiorătoare, potrivit thetealmango.com.