Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC și GROAZĂ la BACĂU. Un recidivist de 40 de ani a VIOLAT un bătrân de 94 de ani în propria casă
ȘOC și GROAZĂ la BACĂU. Un recidivist de 40 de ani a VIOLAT un bătrân de 94 de ani în propria casă

ȘOC și GROAZĂ la BACĂU. Un recidivist de 40 de ani a VIOLAT un bătrân de 94 de ani în propria casă

Un recidivist a intrat, într-una din nopțile trecute, în casa unui bătrân de 94 de ani, dintr-o comuna de lângă Bacău, și l-a supus la perversiuni sexuale.

Dimineața, victima, veteran de război, s-a dus plângând la nepoata lui si i-a povestit întâmplarea. Femei a văzut că are leziuni pe față și gât și a anunțat poliția.

Organele l-au identificat pe nenorocitul în vârstă de 40 de ani, care și-a recunoscut fapta, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

„I-a oprit curentul din stradă și a intrat pe fereastră, că el stă noaptea și se uită la televizor. L-a strâns de gât, l-a amenințat și l-a pus să-i facă ce i-a făcut. Dar nu este la prima faptă. Acum câțiva ani a facut la fel cu un alt batrân, a fost la pușcărie, s-a întors și acum l-a batjocorit pe tata”, a spus fiul batrânului pentru Deșteptarea.

În urmă cu câțiva ani, acesta a violat un alt batrân de 77 de ani, din localitate, care n-a mai suportat rușinea și s-a spânzurat

Violatorul de bătrâni a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. După eliberare, s-a întors în sat și s-a angajat cioban la o stână.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: