Evenimentul Zilei > International > Șoc pe piața auto. O firmă celebră schimbă tot
Șoc pe piața auto. O firmă celebră schimbă tot

Șoc pe piața auto. O firmă celebră schimbă tot

Celebra companie germană Volkswagen va schimba cunoscutul logo-ul cu unul modern, adaptat la noile tendințe din lumea digitală. Astfel, oficialii prestigioasei companii au anunțat că, din toamnă, noua emblemă va fi introdusă în premieră pe Golf 8.

Potrivit reprezentanților VW, efectul 3D al celor două litere V și W din componența logo-ului va ceda în favoarea unui design bidimensional, cunoscut în lumea digitală drept „flat”.  Literele V și W vor fi integrate în continuare într-un cerc, însă nu se vor mai atinge. Pe modelele constructorului, logo-ul va fi alb pe un background negru, în timp ce viitoarele modele de performanță GTI vor avea o versiune roșie a logo-ului.

Scandalul emisiilor poluante. Fostul director de la Volkswagen şi patru responsabili au fost inculpaţi

Anunțul oficial a fost făcut cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Producătorul german susține că a simțit nevoia unei noi identități vizuale ca urmare a scandalului Dieselgate, care a determinat compania să schimbe radical strategia prin planificarea a numeroase modele electrice.

Simultan cu noul logo, Volkswagen va opera o mică schimbare și în culorile oficiale ale constructorului. Pe lângă alb și albastru închis, o nuanță de albastru deschis va deveni de asemenea una dintre culorile oficiale ale mărcii, anunță romaniatv.net.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: