Evenimentul Zilei > Monden > Șoc la Pro TV. Medicii au intervenit de urgență! Stupoare printre telespectatori
Șoc la Pro TV. Medicii au intervenit de urgență! Stupoare printre telespectatori

Șoc la Pro TV. Medicii au intervenit de urgență! Stupoare printre telespectatori

Competiția Survivor 2022 nu este deloc una ușoară. Probele îi pun în dificultate pe concurenți, iar oboseala și traiul primitiv își pun amprenta asupra lor. Duminică seară, un incident nefericit a avut loc. Andreea Tonciu a anunțat că nu se simte bine și a fost transportată de urgență la spital.

Andreea Tonciu a venit în Republica Dominicană plină de energie. Frumoasa brunetă a mărturisit că vrea să le arate tuturor ce poate, însă această competiție le poate închide gura cârcotașilor care susțin că își editează mult prea mult pozele. A intrat pe traseu la toate probele de până acum și a reușit chiar să aducă câteva puncte echipei.

Duminică s-a pregătit din nou pentru a intra pe un traseu la sol, însă a ajuns de urgență la spital. Andreea Tonciu a anunțat că nu se simte deloc bine și a cerut ajutorul medicilor. Faimoasa nu a putut ajunge până la targă, așa că a fost dusă pe brațe de Robert Negoiță.

Starea de sănătate a Andreei Tonciu nu este deloc una bună. Bruneta a fost întinsă pe targă de către medicii de la Survivor Romnia, fiind în imposibilitatea de ase mișca sau de a vorbi. Pentru că starea sa nu se îmbunătățea, a fost urcată în ambulanță și dusă de urgență la spital.

Chiar dacă Andreea Tonciu nu a mai putut intra pe traseu, colegii săi au reușit să obțină victoria. Este prima victorie pentru Faimoșii din acest sezon Survivor România 2022.

Accidentare în echipa Războinicilor

Proba de duminică seara a adus și o accidentare în echipa Războinicilor. Angela nu a mai reușit să iasă din vehicul, iar medicii au intervenit de urgență. Concurenta stătea aproape nemișcată, ținându-se de picior. Colegii din echipa albastră au alergat imediat la ea în încercarea de o ajuta. Medicul a ajutat-o să se ridice din vehicul și a mers cu ea pentru verificări medicale.

Accidentarea Angelei a adus multe critici în mediul online. Telespectatorii au fost nemulțumiți, spunând că, de fapt, aceasta nu s-ar fi accidentat. Aceștia susțin că formatul oferit de ProTv nu este unul corect și nu se mai bazează pe criterii sportive.

„Blaze ala sau cum îl cheamă, băiatul cu coadă de la faimoși…de ce nu joacă???? Incepe sa mi pară rău de turci pentru ca atunci cand era emisiunea la ei nu era chiar așa 😂 joaca cine vrea si cand vrea 😁🤷‍♀️”, este unul dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a emisiunii.