Evenimentul Zilei > Social > SNSPA, gata de admitere online. Încep înscriereile
SNSPA, gata de admitere online. Încep înscriereile

SNSPA, gata de admitere online. Încep înscriereile

Anul acesta admiterea se va face online la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative. Instituția va organiza înscrieri online pentru admiterea la studii universitare de licenţă şi la studii universitare de masterat.

”În baza autonomiei universitare şi a legislaţiei în vigoare, SNSPA va organiza online şi selecţia candidaţilor, în situaţia în care restricţiile impuse de pandemia de COVID-19 se vor prelungi şi după data de 15 mai 2020”, se arată într-un comunicat de presă transmis marți. Înscrierile online se vor face pe website-ul oficial al admiterii la SNSPA, admitere.snspa.ro.

Mai mult, oficialii instituției anunță că aceasta e deja pregătită să treacă integral online admiterea. ”SNSPA este pregătită să treacă integral admiterea 2020 în sistem online, dacă starea de urgenţă şi/sau cerinţele de distanţare socială vor continua şi după 15 mai 2020”, se mai arată în același comunicat.  Documentul mai precizează că detaliile privind înscrierea şi admiterea la programele de studii ale SNSPA vor fi anunţate în cursul lunii mai 2020.

Sursa foto: SNSPA

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: