Snoop Dogg are o avere colosală. Pe ce își cheltuiește starul banii

Snoop Dogg are o avere colosală. Pe ce își cheltuiește starul banii Snoop Dogg / Sursă: Skynews

Snoop Dogg are o avere demnă de un star al rapp-ului. Mai ales că acesta s-a adaptat noii generații, extinzându-și imaginea și afacerea dincolo de muzică. Averea sa netă de 165 de milioane de dolari. Asta pentru că artistul a învățat să facă investiții inteligente. Imperiul lui Snoop se extinde dincolo de muzică, cu investiții în diverse industrii.

Acesta a făcut investiții în alimentație, tehnologie, canabisul și chiar propriile produse de marcă. Drept urmare și stilul să de viață este pe măsură. Are mai multe reședințe care mai de care mai luxoase. Are o proprietate extinsă în Diamond Bar, California, în valoare de aproximativ 1,7 milioane de dolari.

Avere întreținută de afaceri

Mai are și o casă în stil mediteranean din Claremont, California, evaluată la 1,83 milioane de dolari. Este cunoscut pentru colecția sa epică de mașini, unele dintre ele au apărut chiar și în clipurile lui și sunt echipate cu candelabre!

Dar generozitatea lui Snoop este la fel de legendară ca și rimele lui. El a creat Snoop Youth Football League, fundație care ajută tinerii aflați în situații de risc din California de Sud. În 2018, a fost estimată a fi cea mai mare organizație de fotbal pentru tineret din California de Sud. Cu 50 de echipe și peste 1.500 de jucători. Snoop a înființat, de asemenea, o divizie pentru nevoi speciale. Ba mai mult, artistul a anunțat în 2023 că a renunțat la cannabis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Snoop face și acte caritabile

În mod previzibil, știrea a făcut înconjurul Americii, mai ales că a fost însoțită de o declarație a rtistului. ”După multă considerație și conversație cu familia mea, am decis să renunț la fumat. Vă rugăm să-mi respectați confidențialitatea în acest moment”.

Doar că anunțul s-a dovedit a fi unul care făcea parte dintr-o campanie de marketing. Artistul și-a anunțat asocierea cu o companie de țigări electronice, câteva săptămâni mai târziu.