@page { margin: 0.79in }
p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115% }

Din cauza lucrărilor de reparații asupra carosabilului, pănâ în data de 30 august 2018, pe Autostrada A3 București – Ploiești circulația este restricționată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens.

 

Drumuri naționale cu circulația întreruptă: DN 2H, în localitatea Milișăuți, pe podul de peste rul Suceava, în județul Suceava; DN 2L, în localitatea Soveja, în județul Vrancea; DN 11B, în zona localității Cătrușa, în județul Covasna; DN 73D, între localitățile Boteni și Suslănești, din județul Argeș

 

Drumuri naționale cu circulația îngreunată: DN 12B, în zona localității Slănic-Moldova, în județul Bacău; DN15B, în localitățile Petru Vodă și Stânca, din județul Neamț.

Drumuri naționale cu circulația restricționată; DN 17A, în localitatea Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, pe podul de peste râul Moldoviţa, sunt instituite restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

De asemenea, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.