SINUCIDERE LA HOLLYWOOD. Regizorul filmului "Top Gun", Tony Scott, s-a aruncat de pe un pod. Martorii: "A sărit fără să ezite"

SINUCIDERE LA HOLLYWOOD. Regizorul filmului "Top Gun", Tony Scott, s-a aruncat de pe un pod. Martorii: "A sărit fără să ezite"

Regizorul Tony Scott (68 de ani), cunoscut pentru filmele "Top Gun, "Days of Thunder", "Crimson Tide" sau "Beverly Hills Cop II", s-a sinucis în Los Angeles.

Autorităţile americane precizează faptul că Scott s-a aruncat în gol de pe podul Vincent Thomas. Din declaraţiile martorilor, regizorul s-a urcat pe balustrada podului şi a sărit fără să ezite. Anchetatorii au descoperit un bilet de adio în biroul acestuia însă conţinutul lui nu a fost făcut public. A mai fost descoperit un bilet în maşina regizorului, dar acesta conţinea doar date de contact.

Regizorul a fost văzut ieri, la ora locală 12.30 (19.30 GMT), relatează BBC, în timp ce îşi parca maşina. Câteva minute mai târziu, Scott s-a aruncat în gol de la o înălţime de peste 56 de metri. Corpul său a fost recuperat trei ore mai târziu. Actori şi regizori celebrii au postat mesaje pe Twitter la aflarea veştii. "Wow! Cât de trist. Tony Scott, un regizor strălucit, a murit. Man on fire! Un film extraordinar cu Danzel Washington", a scris actriţa Jane Fonda făcând referire la o producţie regizată de Scott în 2004. Şi actorul Elijah Wood şi-a exprimat regretul pe reţeaua de socializare: "o veste îngrozitoare despre Tony Scott. Odihnească-se în pace". Regizorul filmului "The A-Team", Joe Carnahan, al cărui mentor a fost Tony Scott, şi-a schimbat poza pe Twitter cu o poză alb-negru a lui Scott. "Tony Scott, ca regizor, a fost unic. Tony Scott ca prieten şi mentor este de neînlocuit. Tone, oriunde eşti, te iubesc, omule", a fost mesajul emoţionant al lui.  Zvonurile de la Hollywood spun că regizorul Tony Scott lucra acum cu Tom Cruise la o continuare a celebrului "Top Gun".

Regizorul Tony Scott era căsătorit cu actriţa Donna Wilson Scott (48 de ani), iar împreună aveau doi băieţi gemeni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Podul Vincent Thomas.