Potrivit acesteia, pasul spre partidul condus de Victor Ponta este unul natural, între cei doi existând o legătură naș-fin.

„În primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de An Nou.
Acum, după atâta distracție sau leneveală, vă recomand sa citiți o analiză făcută de Ion Cristoiu despre ce mișcări politice vor urma în anul 2020.

Într-un singur punct am o opinie diferită. Cred că George Maior, odată revenit în țară, nu va face pasul spre PSD, ci spre Pro România. Naș și fin, Maior și Ponta vor putea crea un partid social-democrat care va eclipsa PSD-ul aflat în criză majoră. Vor fi mulți din PSD care se vor înrola în partidul în care vârfuri vor fi un fost premier și un fost ambasador în America.”, a scris Simona Ionescu, pe Facebook.

Totodată, Simona Ionescu este de părere că cei doi ar reuși să construiască un partid are ar pune în umbră PSD, aflat într-o criză majoră rezultată din pierderea alegerilor prezidențiale și cu un președinte interimar.

„Va rezulta un partid de opoziție mai puternic decat PSD și cu politicieni neatinși de „bagheta” lui Dragnea. Să nu uităm că Pro România are și un om puternic la Bruxelles, pe Corina Crețu. Dacă Victor Ponta nu va da cu bâta-n baltă tam-nesam, cum s-a mai întâmplat, un astfel de scenariu s-ar putea să-i iasă”, a conchis Simona Ionescu.

Reacția vine ca urmare a analizei făcute de jurnalistul Ion Cristoiu, care a declarat vineri că: „George Maior revine în țara și ar fi cel mai bun președinte la PSD. Partidul are nevoie de unul ca el. Ponta are inconstanță. Este activ și apoi dispare. Mai ales că și-a șters pecetea de PSD-ist”.

Te-ar putea interesa și: