Simona Halep s-a reorientat spre alt domeniu din care să scoată bani. Și-a deschis o altă afacere în Constanța

Simona Halep s-a reorientat spre alt domeniu din care să scoată bani. Și-a deschis o altă afacere în Constanța Sursa: EPA/ALI HAIDER

Simona Halep are șase luni de când a fost interzisă pe teren din cauza scandalului de dopaj, însă asta nu a demoralizat-o, iar ea s-a reorientat rapid către un alt domeniu din care să facă avere, cel medical.

Halep și-a deschis propria afacere în orașul ei natal, Constanța, în care a investit sute de mii de euro. Este vorba despre o clinică de kinetoterapie, mai exact recuperare și întreținere fizică. Aici Halep se va putea recupera după turnee, atunci când va reveni pe teren, dar clinica este deschisă și pentru toți cei care au nevoie de servicii de specialitate.

Simona Halep s-a reorientat către afaceri

Clinica privată a sportivei a fost inaugurată la Constanța, sub brandul „SIHA”, o combinație dintre prenumele și numele ei. De curând, clinica sportivei a postat o fotografie în care Halep apare alături de o parte din angajații săi. „Echipa clinicii SIHA”, este mesajul care însoțește fotografia.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SIHA Clinic (@sihaclinic)

Afacerea Simonei a început să fie promovată din această săptămână, atunci când jucătoarea de tenis a postat mai multe imagini din interiorul clinicii, în care apar echipamentele de ultimă generație și facilitățile de care dispune. Mai mult, aceasta și-a pus imaginile la repere, astfel încât toți cei care intră pe profilul ei de Instagram să poată vedea și clinica pe care o deține.

De asemenea, „SIHA Clinic” are și un site propriu, acolo unde sunt postate mai multe filmulețe cu aparatele. Ce se observă este logo-ul clinicii, care în capăt are o minge de tenis.

Clinica sportivei dispune de aparate de ultimă generație

Pe lângă aparatele de sport și camerele de masaj, clinica SIHA dispune saună uscată și cu infraroșu. În timp ce masajul se aplică pe pe zone tensionate, contracturi musculare, hipotrofii, atrofii musculare, drenaj limfatic și anticelulitic îmbunătățind mobilitatea și funcționalitatea zonei afectate, lumina roșie are beneficii antiinflamatorii și antiîmbătrânire.

„Lumina infraroșie are capacitatea de a pătrunde în țesuturile umane producând o serie de beneficii antiinflamatorii și antiîmbătrânire. Sauna uscată reglează tensiunea arterială, evitând rigiditatea vaselor de sânge și îmbunătățind circulația sangvină, detoxifierea corpului prin transpirație fiind un mare bonus. Sunt studii care arată ca 2 ședinte de saună pe săptămână previn riscul de accidente vasculare”, se arată pe site-ul clinicii deținută de sportivă.