Trebuie pus la zid nenorocitul, că e om, bărbat și, mai grav, creștin, că altfel nu se explică cum nu respectă cu sfințenție dogmele doctrinei progresiste care susțin, în rezumat, că poți lua în mână o bucată proaspătă de rahat, tocmai defecată de un corect politic lângă un gard, fără să te murdărești.

Fără mască!

Asta în timp ce ei urlă că noi, creștinii, care vrem, că nu ne obligă nimeni, nu avem voie să ne împărtășim cu aceeași linguriță. Nici cu mască!

Ca să-i contrazici, ar trebui scoasă de pe sticlele infecte ale televiziunilor de știri, de pe întreaga planetă, informația că – nu e așa? – mor oameni care nu au luat din linguriță, ca asistenta de la Botoșani.

Care, luni, s-a dovedit că nu avusese, în viața vieților ei, Covid-19, dar o îndopaseră cu ce credeau colegii că o fac bine de „pandemia” propovăduită de progresiști.

Dar, poți să le scoți pandemia din cap? Nu poți, că o controleză tocmai ei, corecții politic, cum controlează o imensă parte din presa lumii!

Cei infectați de corectitudine politică, feminism, egalitate de gen – atenție, de gen, nu de sex! – nu au nicio problemă.

Nici de SIDA nu le mai pasă, dacă pricepeți ce vreau să spun!

COVID ăsta cu numărul 19 pe spinare o fi venit și el de la Dumnezeu, mă gândesc, sătul de noile sodome și gomore, iar pe plan local de spitalele regionale pe care le-am înghițit, ca ultimii proști, de la unii ca Dragnea, Vâlcov sau olguțe, mai mari sau mai micuțe.

Poate nici microsofturile, cornurile, nanele n-or fi fost trecute, la judecata Celui de Sus, cu vederea.

Cert e că pentru corecții politic, adică urmașii criminalului Stalin, de vină e Trump, că joacă golf, fără mască!

Când o spun ei, cele mai mari javre ale planetei, care își iau toată măștile posibile doar ca să ne convingă că ne vor binele, distrugându-ne tot sistemul de valori pe care de 2000 de ani ne chinuim să construim o societate mai bună, noi trebuie să luăm poziția de drepți!

Că altfel ne mitraliază pe rețelele lor de socializare, cărora dacă le-aș da numele nu ați mai citi în veci ce am scris aici, pe internet!

Hristos a Înviat!