Evenimentul Zilei > Actualitate > Și-a ucis tatăl, după care i-a ascuns cadavrul
Și-a ucis tatăl, după care i-a ascuns cadavrul

Și-a ucis tatăl, după care i-a ascuns cadavrul

Un tânăr de 16 ani este autorul unei crime oribile, care a avut loc în localitatea Răcăciuni, județul Bacău.

Din primele informații, între adolescentul de 16 ani și tatăl acestuia a existat un conflict, pe fondul unui conflict în familie. Potrivit Poliției Bacău, între tatăl tânărului și mama acestuia a existat un conflict violent, iar adolescentul a sărit să își apere mama. Într-un moment, tânărul a luat un par cu care l-a lovit pe tatăl său în cap. Polițiștii susțin că victima era un tip agresiv care obișnuia să își lovească soția cu pumnii și picioarele.

În urma loviturii primite, bărbatul de 40 de ani a intrat în agonie și a decedat în scurt timp. Tânărul de 16 ani a luat decizia să ascundă urmele crimei comise, și a îngropat cadavrul într-o groapă săpată în fundul curții.

Crima a ieșit la iveală, abia după opt zile, când mai mulți vecini s-au întrebat unde este vecinul lor și au început să reclame miros puternic de cadavru, provenit dinspre gospodăria unde a avut loc crima. Oamenii au sunat la 112, ulterior polițiștii descoperind groapa unde a fost îngropat cadavrul bărbatului de 40 de ani.
Pe numele tânărului de 16 ani a fost emis un mandat de arestare de 20 de zile.