Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞI-A IUBIT STĂPÂNII atât de mult încât A MURIT PENTRU EI. O căţea pit bull a fost ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT în lupta pe viaţă şi pe moarte cu AGRESORUL DEMENT
ŞI-A IUBIT STĂPÂNII atât de mult încât A MURIT PENTRU EI. O căţea pit bull a fost ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT în lupta pe viaţă şi pe moarte cu AGRESORUL DEMENT

ŞI-A IUBIT STĂPÂNII atât de mult încât A MURIT PENTRU EI. O căţea pit bull a fost ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT în lupta pe viaţă şi pe moarte cu AGRESORUL DEMENT

Lucy, o căţea pit bull de şase ani, a atras atenţia Americii după ce şi-a dat viaţa într-o luptă cu un bărbat care a încercat să atace o femeie ce făcea parte din familia care o crescuse.

Incidentul s-a întâmplat în Ft. Meyers (Florida, SUA). Când s-a întors din spital, Lisa Potts l-a găsit în casă pe fostul ei prieten, Walter Williams. Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar bărbatul a început să lovească femeia.

Unul dintre cei trei fii ai Lisei a auzit ţipetele de ajutor ale mamei sale şi a ajuns imediat la apartamentul din complexul în care locuia şi el. Rodrick Gibbons nu a venit singur, ci însoţit de doi fraţi, de soţia sa Snyder şi de căţeaua Lucy.

Când au deschis uşa, agresorul mamei lor avea un cuţit în mână. Lucy a trecut imediat la acţiune, dar a fost înjunghiată în momentul în care s-a năpustit asupra lui Williams.

Momentul a fost speculat de cei trei fraţi, care l-au doborât la pământ pe bărbatul violent. Din păcate, Lucy a murit a doua zi din cauza rănilor produse de cuţitul lui Williams.

“Era totul pentru mine, era ca fetiţa mea, iubita mea, fiica mea. Ştia care era familia ei şi a făcut o treabă bună. Dacă nu era Lucy, unul dintre noi putea fi ucis. Mă voi asigura că numele ei nu va fi uitat niciodată”, a spus Rodrick Gibbons, conform WBBH, citată de huffingtonpost.com.