Dezastru pentru Sheffield United împotriva lui Arsenal. Fanii au părăsit stadionul

Dezastru pentru Sheffield United împotriva lui Arsenal. Fanii au părăsit stadionul Sursa foto: Facebook/ Sheffield United

Sheffield United a avut un debut dificil în meciul său împotriva lui Arsenal, disputat luni, în etapa a 27-a a Premier League.

În doar 25 de minute, Arsenal a reușit să conducă cu 4-0 meciul cu Sheffield United în urma golurilor marcate de Martin Odegaard (5'), Jayden Bogle (13' - penalty), Gabriel Martinelli (15') și Kai Havertz (25').

Înainte de pauză, Declan Rice a mai înscris un gol, aducând scorul la 5-0. Partida s-a încheiat cu 6-0.

Dezastru pentru Sheffield United împotriva lui Arsenal

Urmărind prestația dezamăgitoare a echipei, un număr de fani ai lui Sheffield United prezenți la Bramall Lane au decis să părăsească stadionul imediat după ce Arsenal a marcat al treilea gol, în minutul 17 din meciul jucat în etapa a 27-a a Premier League.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tot în acel minut, Chris Wilder, antrenorul echipei Sheffield, a făcut o modificare. Mijlocașul Oliver Norwood a fost înlocuit de Ben Osborn.

„Este cel mai dezechilibrat meci de fotbal pe care l-am văzut vreodată”, a scris Jason Burt, jurnalist la The Telegraph, pe Twitter.

Pe poziția de portar la Sheffield United se află croatul Ivo Grbic, care a ajuns în această iarnă la echipă, venind de la Atletico Madrid, după transferul lui Horațiu Moldovan.

Echipa lui Chris Wilder, ultima clasată

Sheffield United se află pe ultimul loc în clasamentul Premier League, acumulând doar 13 puncte în primele 27 de etape ale sezonului.

Echipa lui Chris Wilder se confruntă cu perspectiva retrogradării, având o diferență de 11 puncte față de ultima poziție care asigură menținerea în ligă.

Pe de altă parte, Arsenal își propune să rămână la mică distanță de Liverpool și Manchester City.

Cu victoria din această seară, echipa condusă de Mikel Arteta acumulează 61 de puncte, menținându-se pe locul trei și apropiindu-se la doar două, respectiv o singură lungime, de cele mai bine clasate echipe.

A patra victorie consecutivă pentru Arsenal după meciul cu Sheffield United

Aceasta este a patra victorie consecutivă în deplasare pentru Arsenal, reușind să obțină și a treia victorie într-un mod spectaculos.

Sheffield United

SHEFFIELD, ENGLAND - MARCH 04: William Saliba of Arsenal claps the fans after the Premier League match between Sheffield United and Arsenal FC at Bramall Lane on March 04, 2024 in Sheffield, England. (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Arsenal a învins cu 6-0 la West Ham, cu 5-0 la Burnley și acum cu 6-0 la „Bramall Lane”, stabilind un record în istoria Premier League, fiind prima echipă care marchează cel puțin cinci goluri în trei deplasări consecutive.