Într-o cameră de la etajul al paisprezecelea al unui zgârie-nori din Manhattan, cu vedere spre parcul încă înzăpezit, Sharon Stone povesteşte despre viaţa sa, despre carieră şi despre filmele care au consacrat-o.

Întrebată cum s-a protejat de hărțuirea sexuală, deoarece era foarte tânără, frumoasă, fără familie, fără prieteni în acel Hollywood care cerea sacrificii, diva a răspuns:

"Metoda mea era aruncarea cocktailurilor în plante. La propriu. M-am dus la petreceri dar nu am băut, am fost atentă să nu pierd controlul pentru a nu ajunge în situații periculoase. Am fost întotdeauna în alertă. M-am prefăcut că trebuie să mă duc la baie imediat ce situația devenea neclară pentru mine, mi-am cerut politicos scuze și am plecat…"

 "A face pe alții să se simtă confortabil și să se distreze dar să-i ţii la distanța, este o artă. Și asta am învățat foarte devreme", a mai spus superba Sharon.

"M-am protejat jucând în avans. Niciodată nu m-am dus într-o cameră de hotel cu un producător. Și când s-a întâmplat să primesc avansuri eram stăpână pe situaţie: izbucneam în râs. Nu este nimic mai fantastic decât să-i râzi în față", a declarat diva de la Hollywood.