Evenimentul Zilei > Social > Sfinții Arhangheli Mihai și Gavril 2020. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi
Sfinții Arhangheli Mihai și Gavril 2020. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

Sfinții Arhangheli Mihai și Gavril 2020. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

Pe data de 8 noiembrie, creștinii de pretutindeni îi sărbătoresc pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril.

Această sărbătoare este una specială pentru că peste 1,3 milioane de români își serbează ziua de nume. Cu ocazia sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, vă prezentam mai multe mesaje inspirate pe care le puteți trimite celor dragi pentru a le face ziua mai frumoasă.

Cele mai frumoase mesaje de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril

„De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani, Gabriel!”

„Fie că Sfinții ce te protejază să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!”

„Ziua numelui, să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani, Gabi!”

„Sper că ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbătorii. La mulți ani, Mihai!”

„Dacă toată lumea îți dorește că această zi să fie una minunată, eu iți urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani, Mihai!”

„Gabriel(a), te felicit cu ocazia zilei de nume și îți urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină și tot ceea ce este mai pur și mai luminos. Fie că această sărbătoare să-ți aducă în dar realizarea tuturor visurilor.”

„Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani, Mihaela!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.”

„De Sfântul Mihail și Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor, într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

„Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii Gabriel/Gabriela şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă că tine “La mulţi ani!”

„Fie că din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

„Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!”

„De ziua numelui tău, îți doresc că toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire. La mulți ani!

La mulți ani, de Sfinții Mihail și Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și împliniri cât cuprinde și să te bucuri de această zi frumoasă mereu!

Scumpă Gabriela, îți doresc să îți sărbătoreșți ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Fie că toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!.

Fie că sfinții ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!