Evenimentul Zilei > Monden > Sfat pentru bebelușul nenăscut: „Sper să stea cumințică până la ultimul termen!”
Sfat pentru bebelușul nenăscut: „Sper să stea cumințică până la ultimul termen!”

Sfat pentru bebelușul nenăscut: „Sper să stea cumințică până la ultimul termen!”

Momentul întâlnirii cu feti ţa lor, pe care Anda Adam si Sorin Andrei Nicolescu vor sa o boteze Evelin, se apropie cu pasi repezi, dar părinții încă nu au pregătit camera bebelușului.

 „Parţial din cauza superstiţiilor, dar si pentru ca, la început, nu eram siguri de sexul copilului, apoi am fost plecaţi în vacanţa, iar de când m-am întors am tot avut concerte”, dezvaluie Anda. Cântăreața stă însă liniștită: „Au cumpărat părinții noștri suficiente lucruri. Atât mama mea din SUA, cât și tatăl meu din Australia vor fi aici când voi naște. Sper ca micuţa sa stea cuminţica pâna la ultimul termen. Să iasă sănătoasă, grasă și frumoasă”, adaugă zâmbind Anda.

Cântareaţa dezvaluie si o speranţa legata de fiica ei. „Cred că fetița mea va avea talent muzical. Talentul în familia noastra s-a mostenit pe linie feminina. Mama a cântat 12 ani în Corul Radio, iar ea a mostenit talentul de la bunica mea. Eu, de la mama, iar feti ţa mea, care este atât de mult timp prezenta cu mine la concerte, îl va mosteni de la mine. Îmi doresc să urce pe scenă, dar cel mai important este ce va alege ea”. Anda Adam ar trebui să nască la sfârșitul lunii noiembrie. Cântareaţa spune ca va sta acasa doar o luna. „De Revelion voi fi pe scena, am deja contracte. Ma voi bucura de Mos Nicolae si Mos Craciun în familie, dar de Revelion voi fi la spectacole”, concluzioneaza ea.

„Am să fiu foarte dedicată, dar nu o să-mi neglijez nici cariera. Nu o sa am doica, vom sta eu si soţul meu si ne vor ajuta parinţii, daca o sa fie nevoie, si o sa revin foarte repede în sala de fitness ca sa-mi recapat abdomenul pentru care am muncit ani de zile si nu am de gând sa mi-l pierd si vreau să fiu o mamă exemplu pentru copilul meu”, a declarat Anda Adam pentru EVZ Monden.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: